Kinder Tejszeletet hány hónapos babának lehet adni? Ti mikor adtátok?
Figyelt kérdés
2014. szept. 9. 17:36
1/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem adtam, mert tiszta cukor, sok adalékkal. Van olyan oldal ahol ezt kivesézik alaposan, vitamint meg se mutatták a szeletnek. Ha adni akarod, min.1 éves kort mondanék.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok. Én sem vagyok odáig érte, a 14 hónaposom sem kapott még soha, de van aki szerint ez "fura", hiszen már rég kaphatna ... de ha én nem akarom neki adni? Ezek szerint nem csak én gondolom egészségtelen nassolnivalónak.
2014. szept. 9. 17:52
4/5 anonim válasza:
Gyerekeimnek még soha nem vettem Tejszeletet, pedig a legnagyobb már 5 éves. Néha kapnak túrórudit, vagy csokit, sütit, nem vagyok mániákus édességellenes, de szerintem nem fura, ha valaki pont azt nem vesz. Az óvodában egyébként néha kapnak. 1 éves korukig még csokit se kaptak, sőt, gyümölcsjoghurtot sem, csak natúr joghurtot, kefirt meg gyümölcsöt.
5/5 anonim válasza:
Nálunk kevés nasi van, 1 éves kora óta kap túrórudit, kinder tejszeletet, bolti gyümölcs joghurtot, pudingot stb... de kb heti 1 alkalommal. Nem is igen igényli most 17 hós kisfiam az édességet, jobban szereti a natúr babakekszet pl.
Amúgy ennyi erővel semmit ne adj neki ami bolti, a túrórudi vajon mitől jobb mint a kinder tejszelet? Én nem védeni akarom a tejszeletet de kb annyira lehet egészségtelen mint bármi más bolti tömeg édesség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!