Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire van elmaradva a 9...

Mennyire van elmaradva a 9 hónapos kislányom?

Figyelt kérdés

9 hónapos a kislányom, elég nehezen indult be a mozgásfejlődés,dévény tornára járunk,nyaki izommerevség és a lábán lazaizomzat miatt.Már kúszik 7 hónapos kora óta,de négykézlábra nem tolja magát.Magától ült fel,de ha beteszem az etetőszékbe, már nem döl hátra,hanem ül

Ami a legjobban aggaszt, hogy gagyarászik,de nem ciklizál.Szóval nem mondja hogy bababa,tetete,hanem hümmög,sikítgat.Pápázik,de nem tapsol.Sokat beszélek hozzá,énekelek.Nem tudom,hogy mivel segíthetném a fejlődését.

2024. febr. 6. 12:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Végül mi lett? Az én kisfiam is ugyanezeket csinálja, de néha már négykézlábra áll, ugyanúgy 9 hónapos és minket el küldött a védőnő a korai fejlesztőbe. Korábban volt már ott egy felesleges körünk, mert a védőnő akkor is korán küldött.

Mindenhol azt olvasom 10 hónaposan kell másznia és abból ül, akkor mi francért van az a kérdőíven, hogy ülve eljátszik-e? Ha ülne is az hogy annyira stabil legyen, hogy úgy játszon az szerintem még nagyon messze van...

aug. 31. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!