Tapasztaltabb anyukák elmondanátok a véleményeteket?
"Kedves utolso" tisztaban vagyb a sarlatan szo jelentesevel?
Nem hinnem!!!
Ertelmezo keziszotar hasznalatat javaslom minden komment elott!!!
Te biztos olyan marha nagy tudasu vagy.....miert nem Dr-ral kezdodik a neved???
Kuruzslók könnyen játszotok más gyerekének az életével.
Azoknak mondom akik nyugodtan adnák a gyereknek a tejet.
Kedves Kérdező!
Van allergiás a családban? Bármelyik oldalon és a pollen allergia is számít?
Ha van nem javaslom a tej fogyasztását 1-1.5 éves kor alatt. Semmilyen formában... tejterméket is nagyon óvatosan.. de a TEJET nem adjuk ajánlom a védőnőd és a te figyelmedbe a következő linket és protokollt:
Az egészséges csecsemő táplálásáról (1. módosítás)
Ezt orvosoknak írták.. de íme a védőnői ezzel egyhangúlag azt mondja amit én:
Az egészséges csecsemő (0-12 hónap) táplálásáról
Dietetikus vagyok tehát szakmabeli és egyben két gyermek édesanyja. Én nem kockáztatnék a helyedben és kivárnám az 1 évet. Már írtam a nyers tehéntej fehérje az ő bélrendszerén még nagyon könnyen átjut és súlyosan allergizál. Nem ajánlom:(((
Kedves kérdező, a Te védőnődnek is gartulálok!
A 1,5%-os tejen ugyan még mit akar higitani???
Az allergiát - ami miatt többek között ugye nem javasolják a tehéntej adádát 1 éves kor alatt - két csepp tehéntej fehérjéje is kiváltja, ugyanakkor még a 3,5-ös tej vitamin - és ásványianyag tartalma sem megfelelő egy csecsemő számára, mit kéne a vizes, lötty 1,5-es tejen még tovább higitani???
Szerintem, ha jót akarsz a gyermekednek, nem filózol ezen a kérdésen, hanem megveszed a korának megfelelő tápszert, a védőnőd meg menjen szépen, és tanulja ki a szakmáját normálisan. 2010-ben élünk ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!