Akkor is köhöghet a 2 hónapos babám, ha nincs semmi gond?
Figyelt kérdés
Mostanában néha köhécselni szokott, de amúgy az orra nem folyik, szerintem nem náthás, ill. nálunk a levegő is kimondottan párás. Lehet hogy a nyála miatt? Az eléggé szokott folyni ha pl vállon van vagy alkaron hasaltatjuk.febr. 3. 12:31
1/4 anonim válasza:
Tudod, a babák is emberi lények, tehát ha néha kohint egyet nem kell beparázni..
2/4 anonim válasza:
Az én fiam is köhécselt pici baba korában, pedig kb. egy évesen volt beteg először.
Szerintem ha csak néha köhint, az teljesen normális, nagyon sok mindentől lehet, nála még nem állt be a rendszer teljesen :)
3/4 anonim válasza:
Reflux lehet. Érdemes többet büfiztetni, ha nagyon csinálja, a babák többsége refluxos, de van 1-2 extrém eset, sajnos nekünk is volt a gyerekorvos az ügyeletre küldött minket be 24 órán belül. (Nem írom le, mert fölösleges miatta stresszelni, de ha sokat köhög emeld meg a fejét a kiságyban).
4/4 anonim válasza:
Az én fiam is sokszor köhécselt (semmi más tünet nem volt) , oltásnál rákérdeztem a dokinál, hogy miért lehet ez. Azt mondta, hogy tetszik a babának a hang, amit ezzel kiad, így szórakoztatja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!