Milyen praktikákat tudok bevetni az ellen hogy enyhitsem a fogfájását?
Ma 7.hónapos a kisfiam, és szinte biztos hogy a foga jön és azért sir hangosan, még a homloka is meleg volt.
Hajnali 4-kor, és 5-kor nagyon üvöltött, és fél órába tellt mire megnyugodott és én is fél 1 kor aludtam el, úgyhogy elhihetitek milyen éjszakám volt:(
Segitsetek irjátok le nekem, hogy mit tudok tenni hogy enyhitsem a fogkilöködédét, mit tudnék venni a boltopkban , gyógyszertárakban?
Házi praktikák is mik lehetnek esetleg?
Előre is köszsönöm!
Kedves "kötekedő",tudod milyen érzés, egy fogfájós, nyűgös, sírós gyerek mellett nem aludni, óránként felébredni, és látni hogy szenved. Valószínű nem , mert neked az a legnagyobb problémád hogy hogyan fogalmazott az, akinek reggel az az első dolga, hogy segítséget kérjen mit vegyen szegénynek, hogy enyhítse a fájdalmát. Aki segíteni szeretne annak fel sem tűnik, mert nem ezzel foglalkozik.
Néhány ember olyan szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!