Milyen praktikákat tudok bevetni az ellen hogy enyhitsem a fogfájását?
Ma 7.hónapos a kisfiam, és szinte biztos hogy a foga jön és azért sir hangosan, még a homloka is meleg volt.
Hajnali 4-kor, és 5-kor nagyon üvöltött, és fél órába tellt mire megnyugodott és én is fél 1 kor aludtam el, úgyhogy elhihetitek milyen éjszakám volt:(
Segitsetek irjátok le nekem, hogy mit tudok tenni hogy enyhitsem a fogkilöködédét, mit tudnék venni a boltopkban , gyógyszertárakban?
Házi praktikák is mik lehetnek esetleg?
Előre is köszsönöm!
Homeopátiás szeres Chamomilla vagy ha tudsz szerezni Osanit
Nurofen
Gyerekorvos tud felirni Suspensio Anaestheticát (Lidokainos)
Dologél (?) gyógynövényes kenőcs fogra
Vinorcul kúp (nem tudom van e még?)
Hűtőrágóka
Van még egy krém gyógyszertárban az is Lidokainos csak nem jut eszembe a neve
Nekem ennyi jutott az eszembe.
szia,
- dentinox jó, de csak napi homszor lehet, én alváshoz használom meg az éjszakai ébredésekkor. Egyből elzsibbasztja.
-dologélt bármikor kenheted, nekem az is van, és használom.
-viburcol kúp van itthon, nagyon dícsérik, azt még nem használtam.homeos, de azonnal ható.
-chamomilla 15 is van itthon, de azzal az a gondom mivel homeos , az elején felerősíti a fájdalmat majd pár nap múlva hat(ezt pont emiatt nem alkalmazom)
nekünk pont 1 hete kezdődött a neheze, hétfőn este áttörte az ínyt, szerdán már jobb volt, ma a másik is áttörte, tehát keddig megint nyűgös lesz, de a másodikat már jobban viselte.
nekünk nubys cumink van(spar, cora lehet kapni)pici göbök vannak pont az ínyénél és az is masszírozza.szerintem ez segített a legtöbbet.
ennyi jutott eszembe.
Kitartás neked is...
Az elsőt annyiban javítanám, hogy Viburcol a kúp neve.
Chamomilla 15 CH, akár óránként adható 5 golyó, ennyi idősnek még forralt vízben v babavízben feloldva.
dentinoxot háromszor...
elírtam.
végszükségre nurofen kúp is van..de azt csak akkor akarom adni, hanem alszik, mert az senkinek sem jó
"az ellen hogy enyhitsem a fogfájását?"
vagyis éppen nem enyhíteni akarod?
könyörgöm ne fogalmazzunk már ilyen nyakatekerten!
Könyörgöm, ne kössünk már bele a kérdező minden szavába, ha tanácsot nem tudunk adni.....
Én azt olvastam, hogy ha fekvéskor jobban szenved a fogfájástor, akkor érdemes pár centivel megemelni a kiságy fejrészét, mert akkor nem jut annyi vér a fejbe, kevésbé kínzó a fájdalom. Nem próbáltam még, de logikusnak tűnik. Megkönnyebbülést kívánok a picúrkának!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!