Talán szájfertőzés? SOS
Ha bármit csinálsz is, ne tudják meg. Senki nem szeretni, ha beleszólnak az életébe. Főleg, hogy írtad, hogy "csak" ismerős.
Esetleg ha ismered a védőnőjüket, megkérheted, hogy csak úgy véletlenül látogasson el hozzájuk, valami ürüggyel.
De hát szerintem, hogyha neked nem sikerült rájuk hatni eddig, nem is tudsz mit tenni.
Az ilyen nem anya, aki nem gondoskodik a gyerekéről.
Sajnálom szegény gyereket.
Húú de durva!! Milyen anya az ilyen?? Én mindenképpen szólnék a védőnőnek! Lehet, hogy nem képes ellátni a gyereket az anyja, akkor viszont súlyos következményei lesznek, ha nem lép a gyámügy!! 38-39 fokos lázzal a szomszédba megy a gyerek?? Nem hiszem el! Borzasztó!
Bármennyire nem a Te gyereked, szerintem tegyél valamit!
Illedelmesem megkérdezhetnéd az anyukát, hogy volt már a gyerek orvosnál, hogy lázas és fáj a kis szája? Ennyi elég lenne. Szerintem ez még nem beleszólás. Csak 1 kérdés. Hátha rájönne... Bár az ilyen...nem tudom...
Csak szörnyülködök:-((
Glicerin borax -Ezt vegyétek meg , filléres dolog kb-200ft
recept nélkül kapható. Nincs nagy baj,ezzel haamar kezelhető,de ha kezelés nélkül marad szét terjed.Sajnos ez a szájpenész vagy afta ahogy még mondani szokták,magától nem múlik el ezzel pedig pár nap alatt.az én gyerekemnek is volt,ráadásul az övét nem lehetett látni se csak kellemetlen volt neki,10éves és nem tudta elmondani milyen érzés.2hónapig nem evett csak a folyadékot bírta lenyelni 8orvos látta és egyse jött rá mi baja ,pedig 2 gégész is megvizsgálta. Magam jöttem rá,hogy pici korában volt hasonló baja,megvettem és el is múlt.gézlapot át kell vele itatni és a mutató ujjra tekerve kitörölni a száj belsejét,naponta kb 3szor.az íze nem rossz kilehet bírni.jó ha van otthon készenlétben.sajnos ez a betegség" bármikor előjöhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!