Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nadrágpelenkáról bugyipelenkár...

Nadrágpelenkáról bugyipelenkára váltás, méret?

Figyelt kérdés

Kislányom 13 hónapos,egy közelharc a pelenkazas,mintha egy pontyot akarnék pelenkázni. Ezért gondolkodtam,hogy pants típusú pelusra váltok. A problémám,hogy fogalmam sincs,mennyire megbízható a méretezése,illetve,ami ugyanilyen fontos,bírják e ezek a típusú pelenkak az éjszakát? Meg mindig szopik éjszaka,és elég sokat iszik. Eddig pampers prémium care pelenkát használt,most ugyanezt szeretném pants típusúba.

Tehát a kerdeseim:

5-os méretét használunk (9,5 kiló,de bőven kell az 5 méret), pants-ből is ekkora kellhet?

Bírja e az éjszakát?

Illetve ha más típusú jött be nektek,azt is megoszthatjátok!

A liberot nem merem,régebben kapott liberot,de mindig pisis lett minden.

febr. 1. 13:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Tegnap vettem pants-ot,5-ost,és hát bőven kell ez a méret..ki tudja min múlik. Szerintem a négyes nem ment volna rá. Amúgy nagyon szuper lelusyes sokkal könnyebb így pelenkázni,mint hagyományossal. Mondjuk én el is forog közben,de legalább hamarabb végzünk.
febr. 2. 09:00
 12/12 A kérdező kommentje:

Nagyon szuper pelus

Így is forog közben..

Csak tudnám hogyan kell kikapcsolni az auto korrektet. 😅

febr. 2. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!