10-11hós babának hogy adjátok a tésztát?
Én pl.a spagettit még aprítóval át szoktam kicsit dolgozni és úgy kapja meg... túlzás?
Nyilván a kisebb tésztát meg kapja..
Spagettit nem szoktam neki adni hanem pennét meg fussilit.
Rizst meg úgy ahogy van.
Megmondom oszinten, hogy en elegge felek meg, igy en csak rigatoni tesztat adok neki, azt vagy o megfogja (9 hos) es ugy harapja, vagy ha nincs kedve, mert elofordul az is, en babavillara szurom es tartom neki, ugy harapja.
Mindenfele feltettel kapja, szoval mindenhez ezt fozom neki 😅
Rizst kanallal kapja, egy fokkal puhabbra fozom, mint ahogy en ennem alap esetben, igy szepen megeszi. De elofordult mar egyebkent egyszer oklendezes a rizstol, viszont szepen lerendezte, kikopte.
Lehet en is tulgondolom kicsit, de csak igy merem ezeket.
A spagettit én picit megvágtam neki, és elé raktam, had turkáljon, dobáljon. Simán kicsipegette a 2-3 centis darabokat.
A rizst meg igen, simán kapja, bár neki picit jobban megszoktam főzni, nem pépesre, de ha picit rányomok, akkor szétmegy.
Azt én kanalazom neki.
Mindent csak úgy eléteszek. Spagettit is, bár azt előtte feldaraboltam rövidebb darabokra, mert bár így is minden csupa szósz lett, azért talán egy fokkal kevésbé volt nehéz neki enni :D Azért inkább penne meg masnitészta meg ilyenek kerülnek elé, amit könnyebben meg tud fogni.
Rizst is csak úgy elérakom. Kanállal nem hagyja, hogy etessem, magának akarja, de úgy meg csak hadonászik vele, szóval inkább kerülöm a használatát, mert elvonja a figyelmét. Szóval eszi a rizst kézzel. Szemenként. Nagyon szokta élvezni. Én is, főleg a takarítást utána :D :D :D
4-es vagyok. Azt hogy eritek el, hogy a baba egyedul egyen is?
Csak mert nalunk abszolut kedvfuggo. Neha belemarkol az etelbe es eszik szepen, de inkabb tobbszor nekem kell etetni, egyaltalan nem hajlando hozzaerni, viszont egy ido utan mar sir, mert elveszti a turelmet es ehes.
Szoval az oke, hogy ele teszitek, de mi van akkor, ha a gyerek nem eszik?
Nagyon sokszor latom ezt leirva, csak nem tudom, hogy ez gyakorlatban hogy van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!