Mit adjak 9 hónapos babámnak még vacsorára? Pár napja nem bírja végig az éjszakát csak tápszerrel.
6 hetes kora óta végig alussza az éjszakákat, este 9-től reggel 8-ig. De pát napja felébred éjjel és éhes. Pedig Beba AR-es tápszert eszik, ami nagyon sűrű. És szoktam még hozzá keverni egy kis sinlacot is, így összesen majdnem 300ml-t iszik meg vacsorára. Eddig elég volt neki, de most nem. És teljesen tanácstalan vagyok. Segítsetek kérlek!
Eleinte azt hittem, hogy csak szomjas, vagy műsorozik. De nem egyszerűen nem bírjuk visszaaltatni, csak akkor, ha eszik. Ha nem adok neki enni, képes lenne reggelig üvölteni.
Hány foga van? Nem fogzik? Volt valami változás az életetekben? Mennyit tévézik?
Az enyém is 9 hós és egy hónapja nyugtalanabbul alszik, de őt egy korty vízzel meg a cumijával le lehet szerelni.
AR-es tápszert azért kap, mert refluxos.
Nem volt változás, egyáltalán nem tv-zik, mi sem tv-zünk.
Az alsó 2 foga már 5,5hónapos kora óta kint van. 1,5 hónapja mocorog a felső 2 is.
De akkor is éhes, nem lehet leszerelni cumival, vízzel, simivel, semmivel, csak kajával.
akkor pedig próbáld azt, hogy napközben adsz többet, nem csak az esti számít!
éjjelre közvetlen lefekvés előtt szerintem ennél többet ne adj, mert ez is rengeteg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!