Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adjak 9 hónapos babámnak...

Mit adjak 9 hónapos babámnak még vacsorára? Pár napja nem bírja végig az éjszakát csak tápszerrel.

Figyelt kérdés

6 hetes kora óta végig alussza az éjszakákat, este 9-től reggel 8-ig. De pát napja felébred éjjel és éhes. Pedig Beba AR-es tápszert eszik, ami nagyon sűrű. És szoktam még hozzá keverni egy kis sinlacot is, így összesen majdnem 300ml-t iszik meg vacsorára. Eddig elég volt neki, de most nem. És teljesen tanácstalan vagyok. Segítsetek kérlek!

Eleinte azt hittem, hogy csak szomjas, vagy műsorozik. De nem egyszerűen nem bírjuk visszaaltatni, csak akkor, ha eszik. Ha nem adok neki enni, képes lenne reggelig üvölteni.

2010. okt. 23. 20:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
biztos hogy az éhség a baj?kicsit fura,ha eddig nem evett éjjel,akkor én nem adnák,hisz lassan azaz 1 éves kortol nem is kell adni éjjel.én fiam 1 hét mulva 10 honapos,az enyém este csak tápot kap 250ml.reggel fél 7 ig kibirja.most fogok majd 3.as tápra váltani.
2010. okt. 23. 21:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Egyen nappal többet vagy estére egyen főzeléket !
2010. okt. 23. 21:03
 3/11 A kérdező kommentje:
Másra már nem tudunk gondolni Apával. Végig zongoráztunk mindent. Nem fázik, nincs melege, a pelenka rendben van, nem szomjas, mert a vizet nem kéri, nem fáj semmi, akár mit csinálunk, csak sír és óbégat addig, amíg nem kap enni. Ha evett akkor büfi és alszik reggelig szó nélkül.
2010. okt. 23. 21:06
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem nehéz éjjelre a főzelék? Olyan főzelékere gondolsz, amilyet ebédre is kap?
2010. okt. 23. 21:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Fürdés előtt 1 órával főzelék, majd este lefekvés előtt a tápszer. Próbáld ki, hátha jobban lakik és nem kel fel! Miért kap Ar tápszert?
2010. okt. 23. 21:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Ebédre kapjon főtt ételt,azt amit ti is esztek. Este pedig kenyeret,kiflit vajjal,szalámival stb. 9 hósan már nem elég neki a tápszer. Az inkább csak ital,de nem étel.
2010. okt. 23. 21:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Hány foga van? Nem fogzik? Volt valami változás az életetekben? Mennyit tévézik?

Az enyém is 9 hós és egy hónapja nyugtalanabbul alszik, de őt egy korty vízzel meg a cumijával le lehet szerelni.

2010. okt. 23. 21:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 10 hónapos volt a kislányom mikor elkezdtek mocorogni a fogacskái. Nekem is visszaszokott az éjjeli hamira. 10,5 hónapos volt mikor a 2 alsó foga kijött egyszerre. Akkor elhagyta az éjszakai evést, holnap lesz 18 hónapos és azóta egyszer sem kérte. Kérdeztem a doki nénit, sőt talán itt is kérdeztem. Azt tanácsolták, hogy adjak neki, ez csak átmeneti dolog. Így is lett:)
2010. okt. 23. 21:10
 9/11 A kérdező kommentje:

AR-es tápszert azért kap, mert refluxos.

Nem volt változás, egyáltalán nem tv-zik, mi sem tv-zünk.

Az alsó 2 foga már 5,5hónapos kora óta kint van. 1,5 hónapja mocorog a felső 2 is.

De akkor is éhes, nem lehet leszerelni cumival, vízzel, simivel, semmivel, csak kajával.

2010. okt. 23. 21:28
 10/11 anonim ***** válasza:

akkor pedig próbáld azt, hogy napközben adsz többet, nem csak az esti számít!

éjjelre közvetlen lefekvés előtt szerintem ennél többet ne adj, mert ez is rengeteg

2010. okt. 24. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!