Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » AVAIR ULTRA 3 hidegpárásító...

AVAIR ULTRA 3 hidegpárásító miért csak a fele vizet párologtatja el? Andi ha itt vagy írjál légyszi!

Figyelt kérdés
Az a gáz, hogy a fele víz még benne van és már azt jelzi, hogy nincs benne víz. Így meg állandóan töltögetni kell. Vagy valamit rosszul csinálunk?
2009. jan. 4. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Itt vagyok kétségbeesett Timi!! :DD

Az enyém is ilyen sajna. Nem tudom miért én azt hittem az enyém hibás. De akkor ezek szerint ez a hibája. Igen, így töltögetni kell sűrűn, mert idegesítő hogy néha érzékeli a vizet ha már félig van, néha nem. Én jól megtöltöm mindig és ha egyszer kiírja, hogy üres, akkor megint feltöltöm. Lehet vissza kéne vinni a boltba, nem tudom, hogy ez széria hiba lenne?! Elég gáz, annyi pénzért...

Ketten már csak nem csinálunk ugyanúgy rosszul mindent!?!! :)) Vagy mégis... :DD

Tehát én beletörődtem, mert lusta voltam visszabattyogni vele, 80 km-re vettük tőlünk, így macerás, mert tuti többször kell menni. Ha a helyzeted ilyen szempontból jobb, szerintem egy próbát megér, hogy visszaviszed. :)

2009. jan. 4. 11:28
 2/7 anonim ***** válasza:

JA elfelejtettem: BUÉK!

És minden jót nektek. Pussz!

2009. jan. 4. 11:29
 3/7 A kérdező kommentje:

Szia Andi!

Nektek is BUÉK! Akkor sajnos ez típus hiba. Vissza vinni én sem tudom, mert a netről rendeltük és Bp-ről küldték. Én meg pécsi vagyok. De rohadjanak is meg, hogy ennyi pénzért ilyen fost adnak! Épp elég a beteg gerincemmel a gyereket emelgetni milliószor egy nap, és most még ezt a szart is töltögethetem állandóan. Felháborító! Amúgy ti nappal is beüzemelitek? Mert nálunk csak éjjel megy. Panelben lakunk, de már gondolkodom rajta hogy nappal is járatni fogom mert a kislányom köhécsel. De előbb elviszem őt a dokihoz és majd meglátjuk mit mond. Addig adom neki a Sinecod-ot. Száraz köhögés ez és se láza semmi. Úgyhogy most tanácstalan vagyok. Éjjelre is kapja a cseppeket de akkor nem is köhög egyáltalán. Gyakorlatilag egy éjszakát bír ki ez a szar és utána már jelzi hogy kifogyott. Jah és igen. Ilyenkor néha érzékeli a vizet és még elindul egy másodpercre aztán kikapcsol és ezt hallgatom egész éjjel. Na mindegy úgy látszik jól bevásároltunk. Üdv: Timy

2009. jan. 4. 12:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát bevásároltunk az tuti. :)) Én is megbolondulok, mikor éjszaka ki-be kapcsolgat. Egyébként jó kis gép lenne, de ez iszony. Én is csak éjszakára kapcsolom be, de nekem kibír 2 éjszakát is. Nagyon ritkán kapcsol be nálunk. Na és még egy, a tied is csöpög? Mármint amikor megmozdítom folyik belőle a víz! Nem értem hogy kerül ki a tartályból, de valahogy kikerül azokba a mélyedésekbe, ami az alján van.

Lándzsás útifűszirupot nem próbáltad neki adni? Én nem igazán vagyok a gyógyszerek híve, bár nem ismerem amit adsz neki. :) Egyébként az én kicsim is rengeteget volt beteg, de adom neki a béres cseppet és a c vitamint minden nap, a doki javasolta és azóta nem beteg. :) Lekopogom. Minél kevesebb gyógyszert adok a kicsinek, nem jó az a picike szervezetének. Vagy gyógyteákat is megpróbálhatsz, biztos van ilyesmi tünetere jó tea.

Nos mára ennyi. Jó éjt!

Jobbulást a kicsidnek. És nyugodtan mehet egész nap a párásítód, próbáld ki, hátha jobb lesz neki. :)

2009. jan. 4. 21:19
 5/7 A kérdező kommentje:

Szia Andi!

Nem nekünk nem csöpög. (egyelőre), de ki tudja mit hoz a jövő? Még csak egy hónapos. Amúgy tényleg jó lenne. Mi panelban lakunk úgyhogy nagyon száraz a levegő. A lándzsás utifüvet még nem próbáltam, de én sem gyógyszerezem a Hannát. A homeos szerket részesítem előnyben. A köhögéssel viszont úgy vagyok, hogy a Sinedod használt neki a múltkor is és most is ezt tapasztalom. Nem szeretném ha esetle eldurvulna a dolog. A Cebiont én is adom neki, de a béres cseppet még nem merem. Azt milyen idős kortól lehet adni. A te babád mennyi idős? És kisfiú vagy kislány? A Hanna 8 hónapos. Szerencsére már jobban van. Meg jön az 5. fogacska is. Úgyhogy most kicsit nyügibb szegénykém. Na remélem még vissza nézel ide. Jó éjt: Timy

2009. jan. 4. 23:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia Timy!

Hát az én Bogim szeptember óta eszi a bérest, most lesz 1 éves 18-án, vagyis kb 8 hósan kezdtük el, napi kétszer 4 cseppet és napi kétszer 8 csepp cebiont. De mindenesetre kérdezd meg a dokidat, nekem ő javasolta. A lándzsás útifű köhögésre van és lerakódott cuccokra, ha náthás a csöpp, vagy köhög... Anyukám is ezt adta még annó nekünk. :)

Boginak is most bújt ki az 5. és már félig a 6. foga is, mi is szenvedünk. Este tegnap kicsit lázas is volt, kénytelen vagyok nurofent adni olyankor szegénykémnek. Te mit szoktál adni Hannának, ha a fog miatt lázas? Próbáltam homeós chamomillát, de olyanok voltak a szemei mint egy narkósnak, ki volt tágulva a pupillája, így abbahagytam. A borostyánlánc nagyon bevált, meg a dologél, mert a dentonix-tól tartok, félek a torkát is elzsibbasztja, mert egyből megeszi, lenyeli és nehogy ne tudjon nyelni. Én már csak ilyen hülye vagyok, lehet csak én képzelgek ilyeneket, de hát az anyatigriseknél sose lehet tudni... :DD

A kicsidnek gyönyörű neve van, az enyém is majdnem Hanna lett. :) Végül Boglárka mellett maradtunk.

Aranyos vagy hogy ismét írtál, örülök, hogy egymásra találtunk itt a neten. Pécs elég messze van, én Békés megyében lakom. :(

Minden jót nektek a messzeségben.

2009. jan. 5. 11:35
 7/7 A kérdező kommentje:

Szia Andi!

Nekem nagyon tetszik a Boglárka név, csak a Hanna második neve Zsanna, az anyukám ugyanis Zsuzsanna volt. Én a Zsannához ragaszkodtam és ezért olyan nevet kerestünk első keresztnévnek ami a Zsannához illik. Így lett ő Hanna Zsanna:) A fogzáskor én is Chamomillát adok de estére mindíg Viburcolt. Viszont most hogy nagyon fájt neki bevetettem a Nurofen szirupot és a Dentinox gélt is. Én is féltem a géltől, de segített neki pár perc alatt és nem csinált semmit a nyelőcsövétől. Egyszer használtam csak eddig, és ezután sem szeretném sűrűn bevetni de akkor muszály volt. A láncról hallottam, de vélek nehogy megfojtsa magát vele úgyhogy nem vettem neki. És ő még a takarót is utálja magán, úgyhogy szerintem a lánc is irritálná őt. És Békés megye melyik településén laktok? Més sosem jártam arra de biztosan szép környék. Akkor lassan én is elkezdem adni a Béres cseppet is a Hannának, mert ő 29-én múlt nyolc hónapos. A liliputi cipőről hallottál már? És ha igen mi a véleményed róla? Inkább mailban kéne írkáljunk ha van kedved hozzá. fenyosine.timi@gmail.com. Ja és nekem is ugyan azok az aggályaim voltak a Dentinoxal kapcsolatban. Mára azonban ez már elmúlt. Szép napot nektek és gyors fogacska kibújást a Bogi babucinak:) Jah és egy nagy puszi is neki:)

2009. jan. 5. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!