Baj, ha 2 hónaposan átalussza az éjszakát?
Egyik gyermekem is átaludta és nem is romlott később sem az alvása, csak akkor kelt, ha éppen beteg volt.
A nem gyarapszik úgy kérdés. Mennyivel született és mennyi most? Ha sokat felszedett az első 2 hónapban akár most is lassulhat a hízás. Nekem pl a kislányom 3 kilóval született és 5,2 volt 2 hónaposan, innentől max fél kilókat hízott havonta de volt, hogy 2-3 hetig szinte semmit, majd hirtelen többszáz grammot és nappal jó sűrűn is kért enni pár napig.
Nem baj
Nekem is átaludta.
De élvezd ki nem biztos,hogy így marad.
Ha nem alussza át az a baj, ha átalussza az a baj. Komolyan nem lehet rajtatok kiigazodni.
Egyik gyerekem 4 a másik 6 hetesen kezdte el átaludni az éjszakát.
Ha napközben eszik eleget és van elég pisis kakis pelus akkor nem kell aggódni
Mindkét gyerekem születésétől kezdve átaludta az éjszakákat. Áldás ez, nem átok.
Ami a gyarapodásukat illeti, az az egyiknél kissé hátrányára vált a sok alvás, mert egyébként hiába volt jó evő, mennyiségre csak keveset evett egyszerre; így Neki jobb lett volna naponta többször enni, dehát Ő aludt... A percentilise viszont végig a normál tartományon belül volt, ezért mindig megnyugtattak, hogy minden rendben Vele. Mostanra már 5 éves, és tényleg minden rendben van, azóta is jó alvó.
A kisfiam meg mindig is imádott nagyokat enni, aztán meg nagyokat aludni. Nála viszont a több mozgást hiányoltam. Sosem volt kövér, de alacsony, pocakos testalkatú volt mindig is. Ő most már 2 éves. Még mindig szeret enni is, meg aludni is; de azért most már a mozgással sincs probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!