Melyik kókuszolaj vált be nektek a baba fejbőrére?
Tökmindegy, vegyél egyet. Én mondjuk a dm baba részlegén vettem egy üveg mandula olajat. Zöld flakonos, zöld címkés.
De akár olíva olajjal is kenheted.
Én ezt szoktam venni, nagyon finom, erős kókuszillata van.
De szerintem a DM Bio extraszű kókuszzsír sem lehet rosszabb, bár azt még nem próbáltam, de gondolom ott gyakrabban jár az ember. A lényeg, hogy kókusz illata legyen, onnan tudod, hogy jó. A Tescos nagy kilósat semmiképp ne vedd, annak semmi szaga, íze nincs.
DM-es babylove márkájú parfümmentes mandulaolajat használom fürdetéshez még mindig.
Egyszer mikor elfogyott olívaolajat is kipróbáltam, hát nem javaslom senkinek a szaga meg a színe miatt sem.
Koszmóra van külön sampon is, de nekünk igazából nem vált be semmi, csak a vakargatás. De azt se javaslom túlzásba vinni.
1: köszönöm. Rendeltem is
Igazából a kókuszolajról hallottam sok jót. Hámlik állandóan a feje és már kentem annyi mindennel. Gondoltam a kókusz olajat is kipróbálnám.
Én sima Johnson's baby olajat vettem, de tudom már ez is káros, meg rákkeltő meg minden.
Előtte babé koszmó elleni samponnal próbálkoztam, egy gramm koszmót sem szedett le a babám fejéről. Az olajjal 2-3 alkalommal bekentem, és nyomtalanul eltűnt.
Johnsons is van. Az jól kiszárítja neki.
Megpróbálom majd a mandulaolajat is ha ez nem válik be. Abból melyiket érdemes venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!