Kislányom karácsonykor lesz 18 hónapos. Érdemes neki Fp tanulószéket venni, vagy ti milyen játékokat adtatok karácsonyra gyermekeiteknek?
Köszönöm a válaszokat :-) A kislányomnak van már ugráló zebrája 4 hónapja és rengeteget használja. Azt gondolom ez egy nagyon jó játék, hihetetlen nagy örömmel tölti el, amit nagyon jó látni! A tanuló Teddy macinál maradtunk, mert most féláras akcióban van a játékfutár.hu oldalon és nagyon kedves fejlesztő játék,amit szinte iskolás koráig használni tud. Teljesen igazad van kedves hozzászóló,amikor én főzök és a házimunkát végzem, legalább a kislányom sokat tanul és nem unatkozik, nem sír, hanem jól érzi magát és ez megfizethetetlen. Én azt gondolom, hogy legyen a gyermekemnek 1-2 értékesebb játéka, mint pl.ezek. Vannak alapjátékok, amik persze nagyon jók,mint pl. a fakanál is,mert a levest együtt kavargatjuk, no persze csak a "játéklevest" :-) Szerintem a fakopáncs játékok is szenzációsak. Megvannak a karácsonyi ajándékötletek:gyermekszánkó,fa babakocsi(gyönyörű darab,már ez is megvan) tanuló Teddy, (ami megvan már) baba (mert rengeteget babázik) FP kagylós telefon, pulcsi és nadrág télire. Szép napot mindenkinek!
U.I.: "Attól még, hogy más a véleményünk, lehetünk jó emberek és ki mivel akar, szeretne kedveskedni a gyermekének, azt mindenki maga dönti el. Viszont egy közös van bennetek: szerető és gondoskodó anyukák vagytok!!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!