Miért nem hízik a babám?
Kedves kérdező, 40 ml ha 3 óránként eszik nem annyira biztos, hogy elég.
Persze ha szopik, simán ehet sokkal többet is, fejni nem lehet annyit, amennyit a baba ki tud szívni.
Én nappal 2 óránként keltegettem egyébként, mire beindult a hízása. Tejem volt bőven, ha végzett a baba is volt még benne, mégsem hízott. Nagyon aluszékony volt sajnos. Vagy 2 napig kellett keltegetni, utána ébredt néhányszor magától is 2 órára, néha 2,5-3 de már hagytam aludni, onnantól nem volt gond, nem aludt be a szopiba negyed óra után. Míg bealudt én is ezt tapasztaltam, hogy hiába keltegetem evés közben, nem szívja utána rendesen, csak cumizik. Ezzel nem is tudtam addig mit kezdeni, ezért javasolta a védőnő a gyakoribb mellre tételt.
Ha sok a pisis pelus meg biztosan eleget eszik, akkor viszont gyerekorvos kell, tippelni sem fogok most.
Te agyalágyult 10-es gondolom te pontoztál le, pedig csak leírtam, hogy mi történt. Orvos mondta neki, hogy így jàrkon el, őe mondta, hogy nem elég erős a teje nem mi találtuk ki.
Sajnos van ilyen, nem mindig működik úgy a szervezet ahogy kellene, hiába mondod, hogy de.
Honnan tudod, hogy rendesen működik e a hormon háztartása, vagy nem e vérszegény, bármi lehet ami befolyásolja a tej mennyiségét, minőségét.
És igen van olyan akinek meg sem indul a teje, hiába szoptat hiába fej.
Nehogy neked történjen ilyen, vagy majd a te gyerekeiddek történjen.
14es vagyok
Bocsi a 10es kommentelőnek szólt az írásom
Este mennyit szopizik, átalussza az éjszakát?
Nőni nem nőtt? Szopi technikája rendben van? Ha nincs, akkor dévényeshez el lehet menni, kimasszírozza az arcizmokat.
Ha semmire nem tudtok tippelni, akkor én adnék neki egy kis tápszert is, majd elhagyod, ha már nem sárga és alszik be cicin (mondjuk lehet nem üvegből, hanem szondából vagy kanállal vagy bármi más módon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!