Miért nem hízik a babám?
1#-es Hülyeséget ne írj már.
Tejed van elég kérdező? Mondjuk ha van pelus rendesen. Én megvárnám mit mond a védőnő holnap,ha pedig továbbra is csökken gyerekorvossal sem ártana konzultálni erről.
Hány óránként eszik? Használsz bimbóvédőt? Rendesen hallani hogy nyeli a tejet miközben mellen van?
Azért kérdezem, mert nálunk 3 hetes (2. gyerek) és miután hazajöttünk a kórházból egy keveset fogyott még az első hétben pedig volt tejem már. Aztán rájöttem, hogy a bimbóvédő nem jó neki, mert keveri a cumijával és nem szívta csak cumizott rajta. Illetve nekem rendszeresen keltegetnem kellett, mert még eléggé bágyadt volt és enyhén sárga, képes volt a mellemen 2 perc után elaludni. Szóval maximum 3 órát vártam 2 evés között nappal és keltettem ha aludt, kivéve éjjel. Este nagyjából 4 óránként evett. Azóta nálunk rendeződött, behozta a lemaradást. Illetve figyelgesd mennyi a pisis-kakis pelus, mert fiamnak is volt napi 2-3x széklete, de mennyiségre kevésnek tűnt.
Nekem egy hét volt, hogy nem hízott, de fogyni nem fogyott így ssjnos nem tudok segíteni ebben.
Nálunk cumizavar volt az ok, így nem szívta ki onnantól kezdve rendesen a cicit, így minden szopizás után fejni kellett.
Viszont a családban is pont most szültek, neki nem elég erős a teje ezért valamit bele kell kevernie, hogy táplálóbb legyen s hízzon rendesen a baba.
Remélem minden rendben lesz!
Ha tudod mi a gond, vagy ha rendeződtetek kérlek írj miujság veletek!
Köszönöm szépen utolso válaszoló :)
Rendben mindenképp fogok írni, remelem hamarosan megoldik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!