Mennyi idősen kezdtétek bilire ültetni a babátokat?
"Nagy többség 2.5 és 3.5 évesen lesz szobatiszta baszogatás nélkül."
Abban mi a baszogatás, hogy az ember megmutatja a gyereknek, hogy működik a bili és megdícséri, ha véletlenül belemegy valami, ezzel magyarázva az összefüggést?
Gondolom nem kötözi senki a gyereket a bilire, kiabálva, ha nem pisil bele.
Miért nem megoldás? Az enyém így lett szobatiszta kerek 2 éveyen, hogy kb. 3-szor ráült a bilire.
Az sokkal jobb megoldás, hogy 3,5 éves óvodás gyerekeket még pelenkáztok.
Mi a csodaanyaság abban, hogy havonta két alkalommal elővettem a bilit, megkérdeztem ráül-e, és ha volt hozzá kedve, akkor leültem vele könyvet nézegetni, hátha belepisil és megérti, mit kell csinálni vele?
Régen a gyerekek 1,5 évesen szobatiszták voltak, most lehet vitatni, milyen módszerrel, de ahhoz képest semmi extrém nincs abban, amit csináltam.
Nem tudom, az miért jobb, hogy az ember 3 éves koráig meg sem kérdezi a gyereket, kipróbálja-e a bilit.
“Nem tudom, az miért jobb, hogy az ember 3 éves koráig meg sem kérdezi a gyereket, kipróbálja-e a bilit.“
Ezt honnan szedted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!