Milyen gyakran pisil a kisfiatok pont pelenkázás közben? Ilyen esetekben hogyan véditek ki, hogy minden pisis legyen?
A hideg levegőtől szoktak pisilni ilyenkor, én azt csináltam, hogy kibontottam a pelenka elejét és belógattam egy nedves popsitörlőt, kicsit matattam vele az alhasnál, fütyinél, aztán ha jött az első spricc, gyorsan odanyomtam a pelit a hasához, hogy odabent történjen a csorgás.
A másik ami segített, hogy amikor nem volt kakis, de pufi volt a pelus, akkor megtapogattam elől, és ha meleg volt, akkor tudtam, hogy nemrég pisilt bele egy nagyot, tehát ha akkor pelenkázom akkor üres lesz a tank.
Ujszulottkent sokszor, de igazabol kisfiuknal meg viszonylag konnyu is felismerni, hogy mikor fognak pisilni. A kuki allasabol vagy a herek mozgasabol lehet latni. En mindig ezeket figyelem, ha kibontottam a pleusbol, aztan gyorsan visszahajtottam ra, ha lattam, hogy pisilni fog.
Na lanyoknal ez sokkal nehezebb…:D
Én szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor volt ilyen, pedig olyan nagy óvintézkedéseket nem is tettünk ellene :)
Nyilván volt olyan, hogy levettem a pelust, és a kuki állása miatt gyorsan tettem is rá a másikat, vagy hajtottam vissza az előzőt, de tényleg ritkán kellett erre figyelni. Mondjuk volt olyan is, mikor azért arcon találta magát 🙃
A kádban többször történt ilyesmi szerintem, de mióta nem abban a tartóban van fürdésnél, hanem tud ülni magától, azóta nem is látom, ha pisil (pedig nagyon kíváncsi lennék, hogy hányszor fürödhet a pisiben 😊).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!