Milyen trükk vált be nektek a kisfiatoknál a pelenkázás közbeni pisilés kivédésére?
Nálunk van egy kis méretű nagyon vékony anyagú kendő, ha úgy látom hogy esély van valamire, akkor ráteszem és addig krémezek vagy haladok tovább. Nekem a várakozás nem jött be mert volt hogy hiába vártam, aztán volt olyan is hogy vártam utána mikor folytattam akkor pisilt.
De amúgy nálunk az első 2 hónapban voltak ilyen váratlan pisilések, már csak elvétve fordul elő. Nem is emlékszem mikor volt ilyen utoljára.
Kibontottam a pelenkáját és nedves törlőkendővel megtörölgettem a köldök és a fütyi között ahol a hólyag van, ettől pisilnie kellett amit azonnal meg is tett, én meg gyorsan visszahajtottam a pelust.
Most, hogy nagyobb, már tudom mikor várható eresztés, mert előtte elbambul a semmibe, abbahagyja a mozgást, és feláll a fütyköse.
A pisi kicsurranásának pillanatában pedig sóhajt egy jót :)
Nekem mindenki mondta, hogy készüljek fel, mert mindig le fog pisilni. 1 kezemen meg tudom számolni, hogy 7 hónap alatt hányszor pisilt pelenkázás közben.
Most már kúszik, fürdés előtt szoktuk hagyni pucérkodni, olyankor se pisil. Csak utána a kádban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!