Hol szoktatok venni új hálózsákot? Milyen vastagságút ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Este, mikor leteszem a kisfiam 23 fok van a házunkban, reggelre viszont lehűlik 21 fokra! Fával fűtünk, éjjel már nem pakoljuk meg a kazánt, és melegebbet sem szeretnénk, mert amikor megszületett volt, h 24-25 fok is volt és nagyon be tudott rá aludni, a légzésfigyelő sokszor be is riasztott mert nem vett levegőt. Viszont ahogy nem fűtöttünk ennyire már nem volt baj (ezt csak magyarázatnak szántam, h miért nincsen bent melegebb)A takaróját pedig állandóan lerúgja.
13 hónapos, már egyedül megy 5 hónapja, ezért is tartok attól, h ha feláll és lép a hálózsákban, akkor elesik, viszont azt sem szeretném, h emiatt megfázzon.
2010. okt. 23. 14:28
11/16 anonim válasza:
Szia! Mi ikeásat használunk, 2,5 TOG a vastagsága, alá csak egy bodyt adok a panelban. Nem vészes az ára, (jóval olcsóbb a brendonnál) 3000.-Ft Nagyon szeretjük.
13/16 anonim válasza:
15:18as: vastagabbat vettél? Milyen? Jó meleg?
Bocsi az off-ért de nagyon kéne nekünk is.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2010. okt. 24. 00:06
15/16 anonim válasza:
Az ikeás azért jó, mert TUTI a vastagsága. Tartós, pamut, komoly.
16/16 anonim válasza:
Szia tegnap esti 19.00-s!Bocsi,nem vettem észre h tőlem kérdezted.Én a vékonyabbat vettem,ami olyan átlagos.Én egy egész garnitúrát rendeltem tőle,paplant,párnát,hálózsákot.Azért vettem a vékonyabbikat,mert én még be is takarom őket,így szeretik,azt gyűrögetik meg rágcsálják elalvás előtt.A hölgy nagyon jutányosan adott mindent,nagyon sok engedményt adott,ezeket mindent duplán vettem mert ikreim vannak+egy bélelt zsebes tárolót is kértem hozzá,és az egészet a drágábbik 100% pamutból varrja,és 10000 ft volt Pk.-vel együtt.Szóval érdemes vele tárgyalni.Jó meleg,szép holmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!