Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol szoktatok venni új hálózsá...

Hol szoktatok venni új hálózsákot? Milyen vastagságút ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Este, mikor leteszem a kisfiam 23 fok van a házunkban, reggelre viszont lehűlik 21 fokra! Fával fűtünk, éjjel már nem pakoljuk meg a kazánt, és melegebbet sem szeretnénk, mert amikor megszületett volt, h 24-25 fok is volt és nagyon be tudott rá aludni, a légzésfigyelő sokszor be is riasztott mert nem vett levegőt. Viszont ahogy nem fűtöttünk ennyire már nem volt baj (ezt csak magyarázatnak szántam, h miért nincsen bent melegebb)A takaróját pedig állandóan lerúgja.

13 hónapos, már egyedül megy 5 hónapja, ezért is tartok attól, h ha feláll és lép a hálózsákban, akkor elesik, viszont azt sem szeretném, h emiatt megfázzon.

2010. okt. 23. 14:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én újat sosem vettem:) Mindig használtat vettem, mert úgy jobban megéri. És most meg nem győzöm eladni őket, mert kinőtték:)

Nálunk éjjel 20 fok van. Meleg, vastagabb, bélelt hálózsákot adok rájuk.

A nagy már elmúlt 2.5 éves, de még zsákban alszik. Nagyon ügyesen megtanult benne közlekedni:)

Nálunk nappal van 20,5-21 fok, nincs melegebb, mert az nem egészséges. Ha olyankor alszanak, akkor vékony zsák van rajtuk, ami nem bélelt, mert nappal több ruha van rajtuk, ami melegebb így.

2010. okt. 23. 14:39
 2/16 anonim ***** válasza:
A Teszen vettem nagyon szép újakat,te választhatod ki a méretet,vastagságot,anyagot.Ujjatlan,elöl cipzáros.kb. 3000 ft a postával együtt.Ennél olcsóbbak is vannak újan.
2010. okt. 23. 14:49
 3/16 A kérdező kommentje:
14:39! Meg tudnád mondani v esetleg egy linket küldeni, h kitől vetted a teszveszen a hálózsákot? köszi
2010. okt. 23. 14:58
 4/16 A kérdező kommentje:
Amúgy én sem pártolom a nagy meleget :)))))
2010. okt. 23. 15:08
 5/16 anonim ***** válasza:
Szia! A 21 fok nem hideg a babának szerintem, nálunk napközben és éjjel is annyi van. Az IKEA-ban veszem a hálózsákjait, nagyon jó minőségűek, szépek, van több méretben és melegségi fokban is. Mi a 2-es melegségi fokút használjuk ősszel-télen (lehet kapni 1,2,3-masat), a 21 fokban és nem kell rá takaró. Ha jól emlékszem 349O Ft volt és már 1O hónapja használjuk, de semmi baja, mintha új lenne.
2010. okt. 23. 15:08
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)))
2010. okt. 23. 15:15
 7/16 A kérdező kommentje:
15:08! És hogyan öltözteted fel alá?
2010. okt. 23. 15:15
 8/16 anonim ***** válasza:

Ezek a linkek:

Ez ahol én vettem(több anyaga is van neki,nem csak ami a képen van):

[link]

Ez egy másik eladó:

[link]

Ő pedig egy egyéni:

[link]

2010. okt. 23. 15:18
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a linket (is)!!!!
2010. okt. 23. 15:30
 10/16 anonim ***** válasza:
Nincs mit:)
2010. okt. 23. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!