Mikorra időzítsük a költözést a babával?
Semennyire nem viseli meg.
Észre sem veszi,hogy költöztök.
Őt nem fogja zavarni, nektek lesz durva, így arra tervezz, hogy nektek hogyan lenne jó.
3 hónapos volt a kislányunk, amikor éreztünk magunkban erőt a háznézéshez újra, majdnem 5 hónapos volt, amikor aláírtuk a szerződést (ezt a házat már a születése előtt is megnéztük, így gyorsan ment minden) és egy hónappal később költöztünk. Vagyis fél éves volt. Hát... visszatekintve sem irigylem magunkat. Mi csináltuk a tisztasági festést is mielőtt beköltöztünk, néha emberfeletti teljesítménynek éreztem, minden hétköznap este variáltunk, hogy ki megy, mit csinál, stb. Hétvégén jöttek a szülők is vidékről segíteni, amikor éppen napközben akadt szabad időm, akkor bepakoltam, miután beköltöztünk, ki. Kemény volt. Amit én javasolni tudok, hogy szerezzetek minél több segítséget és azelőtt ejtsétek meg, hogy a baba mászni és pakolni kezdene. Addig viszonylag könnyű dobozolni mellettük, amíg nem pakolják ki a felét mire fordulsz egyet. :)
Szerintem teljesen mindegy. Nekem a lányom 9 hónapos volt, mikor költöztünk.
Biztos feltűnt neki, hogy máshol van mint addig, de míg megvoltak a teli dobozok, addig kellett a legkevesebbet szórakoztatni, lekötötte magát, éjszaka is úgy aludt, mint máskor. Semmit nem vettünk észre rajta negatív értelemben, hogy megviselte volna.
2 hónapos még lehet azt se veszi észre, ha máshol van.
Akár a világvegere is mehetsz, csak legyel mellette. :)
Neki ennyi fog számítani, sem több sem kevesebb 😁
3 eves koraig otszor koltoztunk.
A gyereket semennyire nem viseli meg, a szulok szoktak ezen hisztizni - teljesen feleslegesen.
Az elso 3 honapban en azt se tudtam, hogy merre vagyok arccal, a hasfajos, allandoan siro, nem alvo kisfiam mellett.
Szoval ha nekem akkor koltoznom kellett volna, egy egesz hazat osszepakolni, szerintem inkabb kiugrottam volna az ablakon :D Nyilvan ha muszaj, megcsinalja az ember, de ha lehet valasztani, akkor en szemely szerint picit kesobbre tolnam. De nyilvan babafuggo is, nem mindenkinek ennyire nehez az elso idoszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!