Hány hónaposan vitted először a babádat nagyobb tömegbe?
Sziasztok! Ki mikor vitte először a babáját nagyobb tömegbe?
Gondolok itt például olyan szabadtéri programokra ,ahol sok ember van.
Van olyan oltás, amit érdemes megvárni ezzel?
Sok ember. Talán nem erre gondoltál, de 1 hetesen már mentünk a nagytesóért suliba.
Van ott tömegnyomor délután 4 órakor.
Egyébként nem szeretem a tömeget és a férjem még nálam is rosszabbul viseli, így nagyon nem szoktuk erőltetni. Karácsonyi forgatagban voltunk, 5 hónapos volt akkor a baba.
Három hetesen elmentünk a lányom anyák napi műsorára.
Kb 50 ember,beltéri program
Az égvilágon semmi baja nem volt tőle.
Onnantól kezdve rendszeresen jártunk vele vásárolni stb.
Igen, ilyesmire gondoltam, hogy karácsonyi forgatag, nyári, szabadtéri rendezvények gyerekeknek, stb.
Köszönöm a választ!
Ha a Tesco péntek délután tömegnek számít akkor 6 hetesen.
Így tél közepén ha akarnám is nehéz lenne szabadtéri tömegrendezvényre vinnem.
A 2 hónapos oltások ha megnézed olyan dolgok ellen védenek, amikre ma már csak azért kell az oltás, hogy a nyájimmunitás fennmaradjon.
Mekkora tömeg szàmìt?
Mèg nem volt egy napos, mikor busszal vittük haza a kòrhàzbòl. Forgalmas buszpàlyaudvarra nem akartam bevinni, màsik opciò volt, hogy àtszàllàs helyett egy busszal megyünk plusz 20 perc sèta.
8 naposan vittük hivatalba ès boltba.
13 naposan piacra ès fènykèpeszhez.
20 naposan egèsz napos vonatùtra, Londonban metròra, hivatalba, mcdonaldsba, mùzeumba.
Ez a legutolsò nagysàgrendekkel nagyobb tömeg volt, mint az előzőek.
34 naposan volt, mikor repülőre ültünk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!