Miért csinálja ezt? Tegnap óta 6 hónapos fiam nem hajlandó a helyén elaludni csak a kezembe! Ha leteszem egyböl felébred és sír!
Lehet, hogy ezért... azt, hogy egy napja ezt csinálja, szerintem semmit nem jelen.
Próbáld meg a szokott módon letenni, de ha most fáj a foga és ezért szüksége van egy-két nap extra babusgatása azzal nem rontod el, ne aggódj :)
ha jön a foga akkor valószinü azért, ilyenkor sokkal jobban igénylik a törödést és az anyuci közelségét!
Az enyém 2 hónapos, de sajnos a kiságyat naponta 4-5 órára veszi igénybe.
ha le akarom rakni órdit,ma már addig eljutottunk, hogy nem közvetlenül a lerakáskor ordított, hanem kibirt benne 5 percet.
Éjjel az elsö szopizás után már sehogy sem tudom visszarakni, igy mellettem alszik.
Tudom Én rontottam el, de elsö baba és nehezen viselem ha sir szegényem.
szerintem ha elmúlt ez a fogzásos idöszaka, könnyebb lesz neki,csak nehogy most szokja meg a kézben alvást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!