Van valami amit még nem próbáltam szőrnyen hasfájs babámon? Mit lehetne még tenni?

szia nekem az vált be, hogy a karomra fektettem, és enykén himbáltam, közben simogattam a hátát kicsit erőteljesebben. Mi is kipróbáltunk már minden féle csodaszert, de semmi. Néha ha már nagyon nem bírsz vele, adj neki sima teát szoptatás helyett,nekünk fél óra nyugi volt tőle. igaz fekete tea volt, de semmi baja nem lett tőle. csak meg kell színezni vele a vizet.Utána szoptattam, de legalább aludtak fél órát. Ami ilyenkor már nagy idő.
Kitartás.
2 gyerekes

szia!
nekünk csak az angolvíz segített!

Szia! Mi is hasonló cipőben jártunk, nekünk a Normaflore vált be, adhatod nyugodtan huzamosabb ideig neki. Sok sikert!
4 hónapos kisfiú anuykája

Nekünk is az angol víz segített,mert az kihajtotta belőle a gázokat,ami feszítette a beleit és erős görcsöket okozott.
Anyatejes vagy tápszeres?
Anyatejes!
80-100 körül eszik 3 óránként!A kórházban töltött 3 nap alatt állítottak be minket a 3 órára,mert azt mondták,hogy így jobb lesz,mert van ideje a tejnek megemésztődni,nem megy rá a friss hamar!
Nem eszek semmi puffasztót,szinte már csak vajaskenyeren élek!

Szia!
Mi is kipróbáltunk mindent, amit lehetett. A gyerekorvosunk az espumisanból 5x5 cseppet javasolt (persze semmit nem ért), nem tudom te hány cseppet adtál. A barátnőm mondta, hogy a védőnéniük javaslatára (a betegtájékoztatóban is ez az adagolás), minden étkezés előtt 25 cseppet kell adni. Na, a mi hasfájásunk ekkortól szűnt meg, pedig 2 hónapig nem aludtunk a sírástól. Egészen 6 hós koráig használtuk, folyamatosan csökkentve az adagot. Semmis baja nem volt tőle.
Sok sikert, kitartást!

Szia!
Nálunk dettó ugyanez volt a helyzet. Most babóm 4 hónapos, de még mindig gyakran fáj a hasa. Ami nálunk segített, az angol víz volt, de az is csak ideig-óráig. DM-ben lehet kapni Babynos masszázskrémet, le van benne írva hogy kell használni. Fürdés után masszázs és meleg cseresznyemag párna. Tuti bealszik utána, és tudsz egy kicsit pihenni. Ha tápszeresek vagytok esetleg válthatsz tápszert. A Normaflore is jó, de nekem kínszenvedés volt beadni a babómnak, mert teában kell feloldani, nekem meg csak a tápszert fogadja el :( Később javulni fog a helyzet. Ja és még ami nagyon jó, az a hasfájós tartás. Volt hogy a kislányom csak így nyugodott meg. Alkarodra fekteted, úgy hogy a hassal feküdjön a kezedre és a feje a könyököd felé legyen. Először míg bátortlan vagy, mindkét kezedet alá teheted, később már majd megy egy kézzel is. Ez nagyon jó neki, mert nyomod a pociját. Járkálj vele körben a lakásban, elnézelődik majd és megnyugszik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!