Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valami amit még nem...

Van valami amit még nem próbáltam szőrnyen hasfájs babámon? Mit lehetne még tenni?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj a hasa!képes több órán át is sírni szegény,van hogy két etetés között végig sírja az időt!Szinte minden etetés után fáj a hasa!Van,hogy 20 percig sír,e egy nap 2szer legalább tovább is!Már voltunk korházba is,szerencsére nincs komoly baja,mert megultrahangozták és nem láttak rendellenességet!Azt mondták,hogy ez van kinövi...De mikor?Már amióta megvan azóta ilyen(1hós)!A kórházba is úgy sírt,hogy már valami nyugtatót akartak neki adni,de nem engedtem..!!Alig alszik,csak ilyen 20 max 40 percet egyszerre,de ezt éjjel is így csinálja!Nem nagyon bírom már se fizikailag se idegileg,hogy ennyit szenved!!
2009. jan. 3. 22:07
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Ezeket próbáltuk:infakol,espumisan,sab simplex,édesköménx,mecsek baby,meleg pelenka,torna,papaverins!
2009. jan. 3. 22:10
 2/19 anonim ***** válasza:
6-8 hetesen tényleg kinövik..de kaki az megy??s n em írtad h mit próbáltál...infacol minden kb második etetés előtt??nekünk jó volt meg espumisan cseppek s édeskömény tea, gripp water is....plussz tornáztatás
2009. jan. 3. 22:10
 3/19 anonim ***** válasza:
77%
Részvétem!Az én lányom 6 hetes és mi is így vagyunk!!1hetemeg rosszabb lett!!Csak sír,sír!Már van hogy együtt sírok vele!Mi is mindent kipróbáltunk amit lehetett,és azzal hogy fel-le tornáztatom a lábikáját és enyhén nyomom a pocija felé némileg megkönnyebbül,de csak rövid időre!!Kitartás,csak ezt tudom javasolni!Remélem mihamarabb elnövik!!
2009. jan. 3. 22:11
 4/19 anonim ***** válasza:
55%
tedd hasra s enyhén paskold popóját alulról kicsit felfelé nagyon jó volt nekünk
2009. jan. 3. 22:14
 5/19 anonim ***** válasza:
77%
Büfizik rendesen? A hasrarakás nekünk is bejött.
2009. jan. 3. 22:16
 6/19 A kérdező kommentje:
Kaki az megy,de szerintem akkor is erőlködik szegény!Mindig büfiztetem,szokott is!Hason is próbáltam,de arra úgy begerjed,hogy már szinte fulladozik!
2009. jan. 3. 22:18
 7/19 A kérdező kommentje:
Az angol vizet akarom kipróbálni,már csak abban reménykedem!Az segíthet vajon Neki?Most 6-án lesz 1 hós,már adhatom neki?
2009. jan. 3. 22:20
 8/19 anonim ***** válasza:
77%
Angol vizet hivatalosan 1 hónapos kortól lehet adni, de ha nagy baba, akkor már 3 hetesen. Vedd fel, hogy szemben legyetek egymással, és Te hintázz előre-hátra úgy, hogy a hasa a Te hasadnak-mellkasodnak nyomódjon, és így hintáztasd. Ezt a kórházban mondták nekem, segített.
2009. jan. 3. 22:27
 9/19 anonim ***** válasza:
77%

rossmanban lehet kapni meggymag párnát amit melegíteni kell és a pocijára tenni. nálunk ami még jó volt neki vállunkra tettük úgy, hogy a pociját nyomja a vállunk és kijöjjön a büfi , levegő.. jobb volt neki tőle, így altattuk. nálunk 6 héttől 2-2 és fél hóig volt ez, aztán hirtelen vége. nem eszik túl sokat? szoktad mérni?

biztos, hogy a hasa fáj? sokat volt nekünk ilyenkor karban, jó érezniük ilyenkor a közelségünk, h számíthatnak ránk, még ha nem is tudunk segíteni mindig.

sok sikert!

3,5 hós anyuka

2009. jan. 3. 22:30
 10/19 anonim válasza:
100%
Az én kisfiam, nem akarlak elkeseríteni, már elmúlt 4 hónapos, amikor elmúlt a hasfájós korszaka! Mi Espumisannal kezdtük, aztán a doktornőnk írt görcsoldó port, de egyik sem hatott, pedig volt, hogy mindkettőt kellett felváltva... Aztán az angol víz lett az egyetlen, amitől javult a dolog. Pocaksimogatás, a meleg a pocakjára plusz jót tett neki! Abban az időben a védőnőnk azt mondta, hogy kényes lesz a gyomra egész életében, de már szinte mindent bevezettem nála fokozatosan (11 hónapos), és szerencsére nincs gond. Kitartás, egyszer vége lesz, de tudom, hogy nem könnyű!
2009. jan. 3. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!