Megfázhatott a baba, ha megizzadt a sapka alatt a fejecskéje?
Ha a sapkába beleizzad a feje, az CSAK annyit jelent, hoyg túlöltözteted, és EZ AZ, ami ártalmas neki.
Másrészt benn a házban sem kell 23-24 fok, 20 böven elég, ha nem akarod, hogy beteges legyen!
2-es, nalunk gyerekkoromban gyakran volt 26-28 fok is, mert kandalloval (is) futottunk, azt meg ugye nem tudod szabalyozni. Nem lettem beteges.
Azert hulyeseg ez, hogy ennyi meg ennyi foknak kell lennie, mert nem mindegy, hogy lakasban van 20 fok vagy csaladi hazban, ahol esetleg meg pince is van. A hoerzet teljesen mas!
Annyi fok legyen bent, amennyiben a csalad jol erzi magat.
Ne oltoztesd ennyire fel.
Én overál alá csak hosszú ujjú bodyt (vagy ujjatlan body rajta pulcsi,vékony)szoktam adni. alulra csak harisnyát.
Rá az overál,teszek rá pokrócot és eateszem a kocsinak azt a tetejét(azt sem mindig.csak ha széles az idő.)
Sapkát én is telit szoktam de azért nem olyan nagyon vastagon.
Soha nem izzad,és gondolom em is fázik,mert még sem mukkan a kocsiban.
Mondjuk nekem nem gázos gyerek,bent csak 20-21 fok van de mindig melegek a kezei lábai,tehát nem fázik.Egy éves múlt.
Egyrészt az én kislányom feje is megizzad kb minden sapkában, de szerintem 1x volt megfazva.
Másrészt majdnem 2 és fél éves és 2x voltunk eddig orvosnal , pedig jó 25 fok van nálunk. Nekünk ez esik jól, ettől nem lesz a gyerekem beteges .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!