Ha kint meleg van,akkor muszaj a sapka a bananak,vagy eleg ha egy fejpantot adok ra,ami vedi a fulet?
Figyelt kérdés
2023. máj. 3. 19:48
1/9 anonim válasza:
Ilyen időben én meg adok rá sapkát.
2/9 A kérdező kommentje:
Azert kerdeztem,mert a lanyom elegge izzados
2023. máj. 3. 19:54
3/9 anonim válasza:
Nálunk ma már simán csak szalmakalap volt. A fejét kell védeni hogy ne süsse meg a nap nem a fülét
5/9 anonim válasza:
Mennyi idos?
Mert en ma a 12 honaposomra hiaba adtam sapkat,melege volt es leszedte a fejerol(21 fok volt,de nem sutott a nap.eloszor vekony sapit adtam azt is levette,es a sültös sapit is.)
6/9 anonim válasza:
Nem mindegy az sem mikor mentek ki, UV egyre magasabb már most délben és koradélután.
A baba ha nagyon pici akkor adnék sapit, 8-10 hónaposra csak ha tűz a nap.
7/9 A kérdező kommentje:
8 hónapos
2023. máj. 3. 21:02
9/9 anonim válasza:
Napsapit adok a babámra ebben azbidőben, kivéve ha nagyon fúj a szél akkor egy vékony sapit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!