Az igaz, hogy csak 10 hónapos kórtól szabad a babát kenguruban hordozni?
Köszi:)
Amúgy, miért egészségesebb a kendő? Úgy hallottam, annyira kötötten fekszik benne a kicsi, hogy megvan az esélye az izmok rendellenes fejlődésének... Nem is tudja már az ember, hogy mi a jó, meg mi nem... Komolyan összezavarodtam:S Nem szeretnék rosszat tenni az én kis csöppségemnek...
kengurukkal foglalkozom!
a legtöbb 3 hónapos kortól használható, de van olyan amibe fekteted a babád, azt már elég korán, pár hetes kortól lehet.
10 hónapos kor inkább a vége, súly miatt is és akkor már mozgásra van igénye a babának :)
Rosszul hallottad. Sok a fél- és hamis információ hordozásügyileg.
Olvasd:
A kendőben való hordozás tehát megfelel a csecsemő testtartásának, mert a kendő szorosan odasimul a gyermek testéhez, és nem kényszeríti őt egy természetellenes testtartásra. A hordozókendő alkalmazkodik az aktuális testi fejlődés szintjéhez.
A kengururól:
Ezzel szemben én a 7 hós, 8 kilós babámat hordozom napi szinten, életvitelszerűen, babakocsi nélkül, és nem fáj semmim tőle, mert megfelelő eszközben teszem, ami mindkettőnknek egészséges: mei tai-ban, csatos hordozóban, kendőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!