Miért rángatja magát szopi után?

Igen nekem is kihányta a köményteát. Eleinte a gyógyszertári tasakos változatot adtam neki, de aztán rájöttem, hogy az felnőtt adag ami a zacskora rá van irva. Aztán vettem Hipp-es instant teát köményben azt megitta, de ebből rengeteget ivott és akkor már attól fájt a hasa. Még próbáltam Mecsek Bébi teát adni neki, ez o hós kortól adható, nagyon egyszerű elkésziteni és nagyon jó gyomorpanaszokra. Ez bevált de pár nap után már nem volt hajlandó ezt sem meginni. 2 hós kora óta csak gyermekteát iszik és minden rendben van vele.
Szerintem próbáld meg a Mecsek teát ha nem akarsz különböző szerekkel kisérletezni. Ártani nem ártasz vele.

Próbáld te meginni a teát, mert a tejen keresztül a baba is megkapja, és még sok tejcid is lessz tölle.
Amúgy nekünk az Infacol segített. Kitartás, tudom ez a legnehezebb időszak, de túl lesztek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!