Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért rángatja magát szopi után?

Miért rángatja magát szopi után?

Figyelt kérdés
6hetes a kislányomes szopi után jóhat büfizik,néha bukik is!20perc elteltével tekereg a kezemben de annyira hogy alig bírom fogni!!És még nyögdécsel is!Szinte minden szopi után!
2009. jan. 3. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem a hasa fáj. Gyógyszertárban lehet rá kapni hemopátiás bogyókat vagy cseppeket amitől nem fáj neki a hasa. Én annak idején édeskömény teával próbálkoztam, de semmit nem ért! Így küzködtünk éjszakákon át míg 3 hónapos korára kinötte a lányom.
2009. jan. 3. 21:55
 2/5 A kérdező kommentje:
De már annyi mindent kipróbáltunk és semmi nem segített!A köményes teát megissza de sugárban ki is hányja!!!!Remélem mi is hamar elnőjjük!!Köszi a gyors választ!
2009. jan. 3. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen nekem is kihányta a köményteát. Eleinte a gyógyszertári tasakos változatot adtam neki, de aztán rájöttem, hogy az felnőtt adag ami a zacskora rá van irva. Aztán vettem Hipp-es instant teát köményben azt megitta, de ebből rengeteget ivott és akkor már attól fájt a hasa. Még próbáltam Mecsek Bébi teát adni neki, ez o hós kortól adható, nagyon egyszerű elkésziteni és nagyon jó gyomorpanaszokra. Ez bevált de pár nap után már nem volt hajlandó ezt sem meginni. 2 hós kora óta csak gyermekteát iszik és minden rendben van vele.

Szerintem próbáld meg a Mecsek teát ha nem akarsz különböző szerekkel kisérletezni. Ártani nem ártasz vele.

2009. jan. 3. 22:11
 4/5 anonim válasza:
Nálunk csak a 3 hónapos kor segített. Egyik ismerősöm azt mondta, ő csak vizet ivott, tejet egyáltalán nem és a cukros dolgokat is mellőzte - ez használt.
2009. jan. 3. 23:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Próbáld te meginni a teát, mert a tejen keresztül a baba is megkapja, és még sok tejcid is lessz tölle.

Amúgy nekünk az Infacol segített. Kitartás, tudom ez a legnehezebb időszak, de túl lesztek rajta.

2009. jan. 4. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!