Miért van az hogy a 7 hetes fiam kb.1 hete szopizás közben 10 perc után elkezd nyüglödni, rángatja magát a cicimel a szájában nem engei el és már sokszor piros a feje de mitöl van ez? Lehet hogy kevés a tejem?
Mi tápszeresek vagyunk, és ugyan ez a helyzet, 50-60 ml után elkezdi rázni a fejecskéjét, köpi ki a kajcsit...
Ilyenkor megbüfiztetem, kicsit pihenünk és újra kajcsi, ekkor már elfogadja és megeszi az adagját, de így eltart a kajcsizás egy 1 órát is. Próbáld meg megbüfiztetni, pihentetni.
Jó babázást!
Büfiztetni kell, de az is lehet, hogy már teleszivta magát és nem jön több a ciciből. Próbáld meg büfiztetni, utána áttenni a másik cicidre. Talán ez a baj...
Üdv. 8 hónapos lányka anyuja
Szia!
Az enyém is ezt csinálja. Tekereg, dobálja magát. Fáj a pocija. Ha masszírozom a pociját szopás közben, akkor abbahagyja. DE ezt nem mindeg, hogy csinálod. Nekem a védőnő megtanította, mert nagyon hasfájós volt. Volt, hogy megmaszíroztam neki, és utána pukizott és bekakilt. Próbáld meg azt, hogy ha szemben van a babád, akkor neked balról jobbra lépegetsz az ujjaiddal a pociján. De mindig csak ebben az irányban, mert így ürül a bél a végbél felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!