Mit tegyek ha 8 hónapos kislányom máshol nem hajlandó aludni csak az ágyába?
Figyelt kérdés
gondolom sokan írják hogy örüljek neki,csak ennek hátul ütője is van,mert pl ha fáradt sehogy nem tudom elaltatni,se úgy ha magamra fektetem,se mellettem,ilyenkor még oldalra se fordul csak megfeszíti magát és torka szakadtából üvölt.múltkor pl éjjel elromlott a fűtés a szobájába,hideg volt,ki akartam hozni mikor felébredt inni,és olyan visítást rendezett hogy vissza kellett tennem a kiságyába felöltöztetve.esetleg van olyan akinek a babája több helyen is elalszik?és hogyan csináljam hogy ne csak a saját ágyába tudjon elaludni?2010. okt. 22. 22:06
11/13 anonim válasza:
Az én babám 6. hónapos. Ő is csak a kiságyában alszik jókat, sőt enni is csak úgy hajlandó, ha már álmos, hogy betesdzem a kiságyába. Beveszi a cumisüveget, behunyja a szemét, és több gondom nincs is vele, min. 1 órát alszik, de általában 2-t, ha csend van. Úton, autóban, babakocsiban fél órákat szundít azért, ha már nagyon álmos, és nyafogott miatta fél-1 órát.
12/13 anonim válasza:
most nem olvasom el a válaszokat...
én babám is hasonló csak ő az én ágyamban is el tud aludni :)
nyáron kánikulában volt, hogy becibáltam a kiságyat a nappaliban mert csak ott van klíma. nappal úgy intézzük a dolgunk, hogy alvásidőben itthon legyünk. nehéz mondjuk az orvossal időpontot egyeztetni de ez így nekem is jó, én örülök, hogy így alakult nálunk :)
13/13 anonim válasza:
Probalj beszelgetni vele, szepen lassan ravezetni, hogy mashol is jo am aludni, nem csak az o kicsi varaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!