3,5 hónapos babával wellness, hogy készüljek?
Mi vettunk egy pár ezer forintos gumicsónakot és azt vittük amikor 4 hónapos volt a babám.
A klóros vízbe nem mertem bele tenni, de csónakban boldogan elvolt. A szálloda vezetősége megengedte, hogy csónakázzon a medencében :) Jó nagyokat aludt.
Amúgy meg legyen nálad lázcsillapító, Espumisan, ha pont akkor kezdene fájni a hasa, illetve az orrcsepp is életmentő tud lenni, ha esetleg betaknyosodna. Meg a D vitaminját se hagyjátok otthon :)
Illetve nálam mindig van ilyenkor gumislepedő, mert azt nem szoktak adni a szállódai kiságyakba, meg én szeretem a saját baba lepedőnket vinni.
Mi 4 hónaposan mentünk a fiammal több napos utazásra. Igaz mi a családnál aludtunk, de részéről mindegy volt :D
Szerintem menjetek nyugodtan de a wellnes részt azt inkább felváltva használjátok a férjeddel, és kiránduljatok sokat. Ekkora babát még medencébe nem vinnék.
Egyszer láttam egy dokumentumfilmet, mennyi mocsok megragad pl a medencék vízforgatójában, a jacuzzi fúvókájában stb.. ezekbe még nagyobb gyereket se raknék be.
És ha nem bababarát a hotel készüljetek, hogy úgy fognak nézni rátok mint a véres rongyra.
Jó amit a többiek írtak, mi mindig vittük a saját samponját, fürdetőjét, testápolóját, ezekből utazós flakonba töltöttem .
Valamint, lehet paramamiság, de én előre kiírtam a gyerek ügyelet címét és telefonszámát az adott városban ahova mentünk.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!:)
Az biztos, hogy fürdeni nem fogunk, de úgyis csak 2 éjszakát leszünk, ami csak egy teljes napot jelent, szóval sok időnk amúgy sem lesz, majd csavargunk a környéken.
Több hotel közül lehetett választani, és mi a Tisza tó melletti Balneum hotelt választottuk.
Idén én még a Bambara hotelt szeretném mindenképp kipróbálni, oda is van utalványunk, de oda majd az év második felében akarunk menni, hogy tudjunk mindhárman fürdeni 🥰😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!