Szabad mozgás babáknál jó ötlet szerintetek (hasaltatás pró es kontra)?
Azokkal a "lelógó izés" álványokkal semmi baj nincsen, konduktorral egyeztettem ezzel kapcsolatban. Sőt a szem-kéz koordinációt fejleszti. Amikor látod majd úgy 4-5 hónaposan, hogy jobban mocorogna pl.fordulgat, akkor szedd el ezt a lelógós állványt. Ha teheted akkor ebből se a pihe-puha süppedős babaszőnyeges állványt vedd, hanem ami nem párnazott és tegyél alá rendes szőnyeget, vagy kemény haptapit. Egyébként jó sokáig lefoglalja a babát.
Mondom, jók ezek a "Profiszülők", de vannak dolgok amikkel a szakmabeliek sem értenek egyet. Például a pihenőszék sem káros, csak tudni kell helyesen használni. Pl.míg ebédelsz, vagy főzöl és nyűgös a pici arra a 15-20 percre oda rakod magad mellé a székben-semmi baja nem lesz. Én is hordoztam jó sokat, de szabtam határokat, mert mondjuk a forró levest nem a babával a testemen akartam elfogyasztani, mert balesetveszélyes, de ha a padlóra raktam sírt, maradt a hintás pihenőszék, mert abban elvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!