Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol lehet Liliputi cipőt...

Hol lehet Liliputi cipőt venni még a saját honlapjukon kívül? Van valakinek ilyen? Milyenek a tapasztalatok vele?

Figyelt kérdés
Most nyolc hónapos a fiam, neki szeretnék. Érdemes?
2009. jan. 3. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mi is 8 hónaposan vettük neki (mondjuk sejtettem hogy nem fog 2 hónap múlva szaladgálni még ezért egyből L-es méretet vettem).

Most 15 hónapos, itthon abban mászkál, meg ha játszóházba megyünk. Illetve bölcsis lesz és oda is jó váltócipőnek.

Nekem tetszik, szeretem, mert tiszta bőr, nem izzad bele a lába és nekem hihetőnek tűnik az elv is amit írnak róla.

Persze most hogy tél van a kinti cipője nyilván nem ilyen fajta.

Szóval szerintem váltócipinek jó főleg.

És kicsit nagyobbat érdemes venni, mert írják is róla, hogy 1-2 centivel lehet nagyobb mint a lába.

2009. jan. 3. 20:41
 2/3 anonim ***** válasza:
63%
2009. jan. 4. 21:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, nekünk van és nagyon szeretjük, mert jó minőségű, szép, és tökéletesen hihető az elv amire épül.

Volt már más puhatalpú cipőnk (Robeez, Playshoes) de a liliputis minden szempontból sokkal jobb. (pl: rugalmas 3 rétegű talpa van)

Nem tudom, hogy lehet-e venni máshol, mi a neten rendeltük, és mindig másnapra, vagy harmadnapra megérkezett.

Mi többen összefogtunk, és így ingyenes volt a szállítás...

2009. jan. 9. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!