Hol lehet Liliputi cipőt venni még a saját honlapjukon kívül? Van valakinek ilyen? Milyenek a tapasztalatok vele?
Mi is 8 hónaposan vettük neki (mondjuk sejtettem hogy nem fog 2 hónap múlva szaladgálni még ezért egyből L-es méretet vettem).
Most 15 hónapos, itthon abban mászkál, meg ha játszóházba megyünk. Illetve bölcsis lesz és oda is jó váltócipőnek.
Nekem tetszik, szeretem, mert tiszta bőr, nem izzad bele a lába és nekem hihetőnek tűnik az elv is amit írnak róla.
Persze most hogy tél van a kinti cipője nyilván nem ilyen fajta.
Szóval szerintem váltócipinek jó főleg.
És kicsit nagyobbat érdemes venni, mert írják is róla, hogy 1-2 centivel lehet nagyobb mint a lába.
Igen, nekünk van és nagyon szeretjük, mert jó minőségű, szép, és tökéletesen hihető az elv amire épül.
Volt már más puhatalpú cipőnk (Robeez, Playshoes) de a liliputis minden szempontból sokkal jobb. (pl: rugalmas 3 rétegű talpa van)
Nem tudom, hogy lehet-e venni máshol, mi a neten rendeltük, és mindig másnapra, vagy harmadnapra megérkezett.
Mi többen összefogtunk, és így ingyenes volt a szállítás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!