Azok a szülők, akik mindenhova is tologatják a babakocsijukat, tisztában vannak vele mennyire zavarják a közlekedést?
Bocs baszmeg,hogy élünk és nem zárjuk be magunkat a szobába.
Egyébként kerüld ki a babakocsit,vagy akkor a valagad,hogy nem férsz el mellette?
Bírom az ilyen én szartam a spanyol viaszt egyéneket
Remélem ha netán egyszer oregkorodban kerekesszékbe kerülsz akkor nem lépsz ki vele majd az utcára,mert kerülgetni fog kelleni téged.remelem tekintettel leszel másokra,hogy a liftbe se szallsz majd be vele.
Ez pont olyan, mint az emberek topikban tegnap este a "Nem érzi kellemtlenül magát az, aki panelba szül és zavarja a többi lakót a gyerekével?"
Valaki(k)nek itt nagyon alacsony a toleranciára való képessége.
De hova tegye, meséld már el?
Hagyja otthon? Nem mindenkinek van segítsége vagy párja, akire hagyhatja.
Különben is, a gyereknek ugyanannyi joga van az utcán való tartózkodáshoz, mint neked vagy bárki másnak. Szüksége is van a levegőzésre, a környezete megismerésére.
Engem meg a gyökér elektromos rolleresek zavarnak, és? Akkor is lesznek, ha a fejemre állok.
Honnan tudod, hogy miért tolja arra? Lehet orvoshoz viszi, hazafelé meg nem akar 2x fordulni, így bemegy vásárolni vele. Elég nagy a járda, és a bevásárlóközpontok is. Simán ki lehet kerülni. A babakocsi sem nagyobb, mint egy bevásárlókocsi. Az nem zavar?
Amúgy a járdán bicikliző, rollerező emberek sokkal idegesítőbbek és veszélyesebbek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!