Kisfiúk kukijának tornáztatásához ti használtok valamilyen krémet vagy csak simán fürdés után mozgatjátok meg rajta a bőrt?
Mennyi idős?
Mert kifejezetten nem ajánlatos huzigalni a kisfiúk kukijat.
Babaolajjal bekenem egy picit és lejjebb húzom a bőrkét, ha látom, hogy tapadós, vagy pl. reggel sokat pácolódott az éjjeli pisis pelenkában.
De vigyázz közben, mert legalábbis az én fiam hajlamos elpislantani magát ilyenkor az érzéstől. Volt már, hogy a hajamba ment pl.
"Mert kifejezetten nem ajánlatos huzigalni a kisfiúk kukijat."
Igazad van, mennyivel jobb majd, ha 2-3 évesen az orvos rántja fel neki, mert fitymaszűkülete lett, aztán majd egy hétig ordítva pisil...
Meg nem nyultam hozza, 9 honapos. Nekunk elso korben 3 eves kort mondott az orvos; hogy addig ne foglalkozzunk vele. Aztan utana meg nem tudom pontosan mi tortenik, hogy lesz, ezzel nem vagyok kepben, de egyelore nem piszkalom.
Ahogy mar irta a 3-as, ezek szerint jo esetben megoldja maganak.
Én húzom a fiamnak.
Egy pillanat az egész..
Furdeskor.
Amúgy eszrevehette már akárki,hogy a legújabb ajánlás az,hogy hagyjuk a kisfiúk kukijat békén.
Rendben,ez a legújabb ajánlás oké.
Akik ez szerint csinálták vagy csináljak,azokkal van tele a face meg itt is,hogy le van tapadva a kuki mit csináljanak.
Hat semmit baszki.
Meg lett az eredménye a nem mozgatunk kukit három éves korig ajánlásnak.
Tőlem le is pontozhat aki akar.
Érdekes,pár éve még más volt az ajánlás és jó volt
Most jöttek az okosak és a statisztika alapján megváltoztatták.
De miért is jobb most ez,hogy rengeteg gyerek küzd letapadassal,fájdalommal?
Végülis nekem mindegy kinek a gyereke mennyire szenved a szülő hulyesege miatt.
Az enyemek nem szenvedtek mert van eszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!