Víz ment a babám fülébe nagy baj?
Fürdés közbe hátra vetette magát a vízben. A fülei teljesen bele merültek "nagy" vízbe fürdik. Nagyon jókat szokott pancsolni nagyon jól mozog a vízbe, csak most kapott egy új fürdő játékot tegnap elvolt vele ma meg úgy megijedt tőle, hogy hátra dobta magát a vízbe. (Nagy víz alatt azt értem, hogy ülve a feneke tetejéig ér egy kicsivel) lesz baja tőle? Nekem kiskoromba volt középfül gyulladásom nem egyszer rengetegszer szúrták fel a fülem végül meg is mütötték sajnos a családba sokaknak előfordult. Milyen jeleket figyeljek vagy vigyem orvoshoz? A füleit rendeszeresen piszkálja, ugyhogy azt nem tudom jelnek venni.
10hós csöppség anyukája.
Az enyémnek minden nap bele megy születésétől kezdve.
Eszembe sem jutott, hogy baj lenne...
10 hónapos, és még nem ment víz a fülébe soha??
Szerinted akit 4 hónaposan már babaúszásra visznek, annak lesz baja? Pedig nem csak a fülébe, a szemébe is megy víz.
Anyós mániája volt, hogy jaj víz megy a fülébe, nekem is ha bele fekszem soha egyik gyerekemnek sem fájt a víztől, pedig én újszülött korukban is belefektettem őket.
A lányom volt fül fájós, de az felülfertőzéstől volt nem víztől
Újszülött babaúszás is létezik.
Ott aztán mindenhova megy víz, aztán mégse lesz bajuk (ha idejében kiveszik a vízből, mert kijönni még nem tud).
Fél évesen mi a pisis, klóros uszoda medencébe merültünk. Semmi baja.
A fülfájás nem a víztől lesz, ha ez ilyen egyszerű lenne semmilyen vizisport nem létezne a világon, mert jajj úgyis megfájdul a fülünk csak tőle!
"Nyilvan azert felek ennyire mert emlekszem mennyit szenvedtem en a fulemmel"
Ezen viszont jó lenne dolgoznod, mert később rengeteg félelmedet átveheti tőled a gyerek!
Anyu fél a kutyáktól, jaj akkor én is, biztos bántani fog mind. Anyu nem szeret vezetni, én meg sem próbálom a jogsit akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!