Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyerekülés 9-18 vagy 9-36kg?...

Gyerekülés 9-18 vagy 9-36kg? Miért? Nektek milyen van? Ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 17:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az már inkább 3 ülés akkor, mert a Kismanó is előbb-utóbb eléri a 15 kg-ot. :)
2010. okt. 25. 17:50
 12/18 anonim ***** válasza:

Mi 8 hónaposan ültettük át a gyerkőcöt egy nagyon tuti űlésbe, 9-36 kg-ig jó és a tesz eredménye is az egyik legjobb a kategóriájában. Igaza van az egyik előttem szólónak, hogy télen nehéz lehet bepaszírozni egy kisebb ülésbe.

[link]

Nagyon tuti kis ülés, mindenkinek ajánlom és ráadásul dönthető. A gyerek amikor alszik is kényelmes neki. A lányo van hogy 2 órát is aludt benne. És megjártuk vele a Balatont is. A hátulja nem szétszedhető ezért biztonságosabb nagyobb korban is.

2010. okt. 25. 19:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekünk is BeSafe van, 9-18 kg-os, szerintem nagyon jó. 9-36-os kategóriában egyedül a Cybex Pallas lett volna jó, de a fiam egyből rácuppant a védőpárnára és elkezdte a fogaival "marcangolni", így erről inkább letettem. De nem bántam meg, a BeSafe nagyon jó kis ülés.
2010. okt. 25. 20:54
 14/18 anonim válasza:
Kiddy-s! Nekünk nagyon bevált!
2010. okt. 25. 22:18
 15/18 anonim ***** válasza:
9-25 a legjobb. A 9-18 nagyon rövid ideig használható, a 9-36 legtöbbje pedig nem dönthető, ami ekkora gyerkőcnél még fontos lenne. Nekünk ilyen van: [link]
2010. okt. 25. 23:03
 16/18 anonim ***** válasza:

Gyerekfüggő, biztonsági szempontból 9-18 kg-s, max, 9-25-ös, de semmiképp ne vegyél 9-36-ost, az már nem biztonságos, gondolj bele, egy 9 kg-s meg egy 36 kg-s gyerek közt mekkora különbség van, nincs olyan ülés, amelyik teljes biztonságot tudna adni mindkettőnek.

Az én kislányom nagyon vékony, 2 éves elmúlt és 10,5 kg, tehát nekünk sokáig jó lesz a 9-18-as.

Amúgy nekünk is besafe van (szóbajött még a römer és a maxi cosi), de jól döntöttünk, nagyon kényelmes, dönthető és nagyon jó eredményei vannak az ADAC-teszten is.

JA Skandináv ülés, és ott is gyártották, nem Kínában :O

2010. okt. 26. 10:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia. Mi most vettünk egy Jane Racing márkájú 0-18kg való ülést. Ezt menetiránynak háttal és szembe is be lehet kötni. Azért volt szükség nekünk az új ülés megvásárlására mert vállban már szűk volt a bébihodozó a 4és fél hónapos 7 kilós babánknak. Ezt az ülést nagyon szereti. Biztonságos, kényelmes és sokáig tudod ezt is használni. Bátran ajánlom!
2010. okt. 26. 11:38
 18/18 anonim ***** válasza:
mi is kéthetente 2--3 órás utakra megyünk. Akkor persze nincsen rajta kabát. De a jóltáplált kislányommal együtt nagyon meg vangyunk elégedve az espiro 0-25-ös ülésével. Három fokozat van benne (párnák és merevítők kiszerelésével változtatható), nagyon kényelmes és szép. :-)
2010. okt. 26. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!