16 hónapos mindig csak azt akarja csinálni, amit nem szabad. Nálatok is így van?
A 20 hónaposom is mindig azt csinálja amit nem szabad.
Százszor mondom,hogy ne csináld,mégis.
Épp az előbb mondtam neki,hogy ne szedje le a szaritorol a ruhát,nem szabad.
Eljött onnan.par másodperc múlva benéztem a szobába(tudtam,hogy spekulalni fog a ruhákkal)és már a fél szárító a földön volt.
Ez nem provokáció amúgy,csak kivancsiak
Honnan tudod,hogy haragszik rád?
Két gyerekem van,de ennyi idősen biztos nem mutatták ki,ha haragudtam rám.Szerintem azt se tudják még mi az.
Tudom,hogy bosszant de amúgy milyen cuki lehet már ahogy haragszik 😁
Viccet félretéve,igen a gyerekek feszegetik a határokat.kivancsiak meddig mehetnek el következmények nélkül.
Vagy lökdösni és ütlegelni kezd, ha nem engedek valamit, de ezt elég ritkán, valamiért engem nem szokott verni, ezt főleg az apjának meg a mamáknak tartogatja
:D
Na erről viszont leszoktatnam sürgősen valahogy.a verekedesrol.
Az egyik rokon gyerek ugyanígy kezdte aztán öt évesen simán nekiment az anyjának ököllel.
Hat valahogy így képzelem el,magyarázattal,türelemmel.
A sürgős azt akarta jelenteni,hogy ne hagyjatok magatokra ütni úgy,hogy nincsen "következménye"(következmény alatt nem azt értem,hogy ussetek vissza.teljes mértékben ellenzem a verés minden formáját.)de nem kiabálva,viszont egy kicsit erelyesebben rá lehet szólni
Persze tinnevelotek,ti tudjátok mi működik a kicsinél 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!