11/23 anonim válasza:
Egy doktornőt ismerek csak ezzel a névvel a környéken, ő nagyon kedves és jó szakember, így nekem pozitív a név.
12/23 anonim válasza:
Három 6 év alatti Teklát ismerek, aranyos név, de én nem adnám a sajátomnak.
14/23 anonim válasza:
Nekem meg egy tégla jut eszembe róla, esetleg a terrorelhárítók...
15/23 anonim válasza:
Nekem volt ilyen nevű évfolyamtársam, mondjuk ők Erdélyből települtek át, úgyhogy azt gondoltam akkoriban, hogy ott biztos elterjedtebb ez a név. (40 éves vagyok)
16/23 anonim válasza:
Egyik unokatestvéremet így hívják. Nekem nem tetszik a név, de még a vállalható kategória.
17/23 anonim válasza:
Nekem anno a teknősömet hívták így. Illetve egy barátomat. Szerintem aranyos, bár én nem adnám a gyerekemnek.
18/23 anonim válasza:
Tekla,debla,debella, nekem ez jut eszembe róla.De ha nektek tetszik akkor tökmindegy,ki mit gondol,ne úgy èld az èleted,hogy mit szólnak mások
19/23 anonim válasza:
Szerintem jó név és nincs is sok belőle.
20/23 anonim válasza:
Nekem a tégla meg a cékla jut róla eszembe, a fülemnek nem kellemes hangzású, de szerintem megjegyezhető, nincs belőle sok, külföldön is kiejthető (utazás során is, tehát nem egy Györgyi), szépen írható, viszonylag rövid, az érettségin nem kell órákig szenvedni a név leírásával. Elfogadott név, nem olyan, mint a Dzsenifer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!