Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A mai viszonylatban ár èrtèk...

A mai viszonylatban ár èrtèk arányban meilyk pelenkát èri meg vasárolni?

Figyelt kérdés

3 hetes a kisfiunk ès lassan elfogynak a rokonoktol kapott pelenkák így vásárolni szeretnènk.. városban dm en kívül minden fèle üzlet van!

Ki mit javasol kinek mi vált be ?

Válaszokat köszönöm BUÉK minden kedves hozzászólónak :)

2024. jan. 3. 09:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekünk is a DM-es vált be legjobban, de mivel írta a kérdező, hogy az az egy üzlet nincs a városban, ezért aki csak ennyit ír, az nemigen segít neki semmit...

A DM-esen kívül ami még bejött, az a lupilu (LIDL) illetve a Libero, de annál meg kell csípni akciót, máskülönben nem nagyon éri meg.

2024. jan. 3. 11:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Próbálgatni kell, én a Lidl pelust nem szerettem de a Sparos szerintem jó. Éjszakára mi pampers prémium pelust használunk es nappalra olcsót.
2024. jan. 3. 11:27
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
11-es, online is lehet rendelni, nem kell elmenni boltba érte...
2024. jan. 3. 13:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Rossmannos nekunk jó.
2024. jan. 3. 21:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
3-ból 2 gyereknél a DM-es volt jó, a harmadiknál Libero. Minden babának más válik be. DM-ből lehet rendelni, de egy Rossmann-os, Tescos is sokaknak jó. Előre nem lehet tudni.
2024. jan. 3. 23:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Ár-érték arányban a drogériás sajátmárkások (dm, Rossmann) a legjobbak, de szerintem te is tudod, hogy ez a téma azon múlik, hogy a Te gyerekednek konkrétan melyik válik be.

Ha a fenti kettő kiütést okoz, hamar átázik, kifolyik belőle, akkor muszáj leszel Pamperst/Liberot venni, hiába kerül 2x annyiba.

2024. jan. 7. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!