Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos babának egy nap...

8 hónapos babának egy nap mennyi az ideális tápszer?

Figyelt kérdés
vagyis hányszor?5-6 óra körül ébred,akkor kéri a tápit,csak úgy alszik vissza.tízóraira joghurt vagy krémtúró,de van hogy gyümölcs,éppen mi,ebédre megint tápszer,uzsira gyümi,vagy amit éppen főztem ha olyan,és estére megint tápi,aztán alvás.tehát egy nap 3x kap tápszert.azért kérdem mert olvasok itt olyat hogy van aki reggel és este ad már csak tápit ennyi idős babájának.vagy próbáljam ki hátha nekünk is beválik?mert én úgy gondoltam azért napi 3x még kell a tápszer és a benne lévő szükséges anyagok.szerintetek?
2010. okt. 22. 13:54
 1/6 anonim ***** válasza:
2x elég, ha megvan ezzel a napi fél liter. Viszont főtt ételt, tehát főzeléket, zöldségeket, vagy tésztát, vagy husikat, amiket főzöl, minden nap kapjon!!!
2010. okt. 22. 14:06
 2/6 A kérdező kommentje:
egy evésre 150 ml tápszert eszik meg.
2010. okt. 22. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Hááát, az nem sok. :( Ha még nem vezetted be a tejtermékeket, akkor maradjon a 3 tápi szerintem. De már bevezetheted a túrót, a joghurtot, a sajtot, 8 hónapos kortól mehetnek ezek, akkor már elég lesz napi 2x tápszer. A tejtermékekkel simán meglesz a napi fehérje-szükséglete.
2010. okt. 22. 14:13
 4/6 anonim ***** válasza:
7 és fél hónapos a kislányom és még nem kap tejterméket(joghurt, túró..stb), de tápszert csak 2x eszik. Délelőtt gyümölcs és délben mindig főzeléket kap , az nagyon fontos, szerintem te is adhatnád azt tápszer helyett. Főzelék, husival az ebéd és nagyon szereti. Az uzsonna tejpép és csak reggel és este kap tápszert. kb 220-240-et eszik reggel és ugyanannyit este.
2010. okt. 22. 14:27
 5/6 A kérdező kommentje:
akkor gondoljátok ha reggel és este kapna tápszert ebédre főtt kaját,akkor megenné ő is a 220-240 ml-t?holnaptól kipróbálom.köszönöm.
2010. okt. 22. 14:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Próbáld ki, aztán meglátod, de tényleg nagyon fontos a minden napi főzelék-zöldségféle hússal.

Majd írj, hogy mi volt. :) Jó egészséget Nektek!

2010. okt. 22. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!