Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4honapos es 3 hetes a fiam,...

4honapos es 3 hetes a fiam, nagyon lapos a feje, hatul fog meg ez alakulni?

Figyelt kérdés

mikor megszuletett 2hetes koratol hason aludt de a doki raknk ilyesztett hogy megfullad es nem szabad csak 3 honapos kora utan akkor sem ejszakara, igy megoszkta a haton alvast es utal hason lenni de meg oldarra sem nagyon lehet tenni mert uvolt.

Voltunk egy dokinal aki nagyon draga penzert akar egy sisakot csinalni neki ami segitene,es elvileg 1o het alatt helyrehozzan a deformitast.

dontenunk kell hogy a sisak vagy egy kisteso legyen az elkovetkezendo 2 evben.

Ha nagyon kemeny szivu leszek es nem engedem a hatan alaudni es forgatom mindnen nap akkor meg valtozhat meg a feje?

2009. jan. 3. 18:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyenkor még elég ,,lágy,, a csontozat ugyhogy igen,de sajnos nem vszinü h tudnád nézni h sir amiatt mert nem szeret ugy pihizni:)A tesómnak is egyik oldalt laposabb a feje és igazábol nem olyan látszatos ,mikor még kicsi volt akkor sem tünt fel annyira a haja miatt!Üdv:3 és fél hónapos kislány anyukája
2009. jan. 3. 18:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem a páromnak lapos a feje hátul, mert az anyukája háton altatta, ugyhogy én forgatom a babámat. Próbáld meg úgy rászoktatni, hogy amikor nyugis, akkor hasra teszed, lefekszel mellé, úgy hogy lásson, játsz vele, beszélj hozzá. Először csak rövid időre, ne hagyd sokáig sírni persze, de lehet, hogy lassan megszokja. Egyszerűbb, és olcsóbb lenne, ha kipróbálnád, és szerintem is, még változhat a fej formája sisak nélkül is. Sok sikert!
2009. jan. 4. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!