Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1-2 hós babának hányas méretű...

1-2 hós babának hányas méretű bundazsák jó?

Figyelt kérdés
2009. jan. 3. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
62-68-as de érdemes egy kicsit nagyobbat venni mert ugye tél van és gyorsan nőnek a babák:)
2009. jan. 3. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
Hát nekem 4 hós a babám és 50-56-os a jó(64 cm es a Picur)!!! Azerintem inkább mérd le a hosszát és az ujjhosszt,mert ahány márka annyi méretezés,és az alapján vegyél-ha az ujjhossz jó,akkor a bundazsák is jó lesz.
2009. jan. 3. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne a hónapok szerint vásárolj szerintem. A baba hossza a lényeg.

Nekem eleve 59 centivel született a kisfiam, így az 56os rucik sem voltak rá jók!

2009. jan. 3. 19:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én babám 55 centivel született és az első 2 hónapban még jók voltak rá az 56-os cuccok.
2009. jan. 3. 21:26
 5/5 anonim válasza:

Szia!

Én már a harmadik zsákot vettem a kicsimnek!5 hónapos olyan gyorsan nő.Én mindig eggyel nagyobbat vettem vagyis 1-2 hós volt akkor már a 3-6 hónapos rohákat vettem!Amikor nőtt mindig a nagyobb méretet!

De attől függ mekkora a pici!Nem bej ha negyobb rá,csak ne nagyon nagyot vegyél mert akkor már jövőre biztos nem tudod ráadni!

2009. jan. 5. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!