Egy 6-9 hónapos babának ez a bundazsák megfelelő? (több lent)
Szeretnék venni egy ilyen múmia bundazsákot(nem feltétlenül ezt a márkát),de valami hasonlót.Van kezeslábas overálunk ,de nem hajlandó benne megmaradni.Ezalá mit kell adni a gyerekre?Vajon tudnám ezt még jövő télen is használni?Akkor lesz másfél éves!
Nekem tetszik ez a bundazsák.Szerintem elégmagasan záródik,így lentre azt adnám a babára, amit a kezeslábas alá adnék, felüre egy réteggel többet és kabátot mindenképp.
Praktikus, hogy alul is cipzáros, ha már jár a gyerek, akkor is vissza lehet ültetni bakancsostól.
nekem rövidnek tűnik
az enyém most másfél éves, és másmilyen zsákunk van, de az 20 cm-el hosszabb, most kényelmes, de lehet már 2 hónap múlva kevés lesz
de szerintem nézd meg személyesen is, mert lehet nem olyan az anyaga, mint amit elképzeltél, vagy túl vékony ha megfogod
ne vatelin béléses legyen, mert az mosásnál összecsomózódik, szóval csomó dolog van,amire nem is gondol az ember
Nekem is rövidnek tűnik. Az én babám 9 hónapos és az övé is kb. 100cm hosszú.
Így még bele tudom őt úgy tenni, hogy a feje is a zsákon van, tehát nem csak lábzsáknak használom. Persze jövőre már csak lábzsák funkciója lesz.
Második vagyok, nekünk ilyen van:
nagyon-nagyon meleg és 5 cm-es polár a belseje, kivül vizhatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!