12/21 Metionin válasza:
Magyarul nem jó, mert a végén a t összetéveszthető a tárgyraggal. Lilith formában szerintem szép és a jelentésével sincs problémám.
13/21 anonim válasza:
Mivel sokat olvastam már Lilithről, a név megszokott nekem, nem furcsa, hogy hasonlít a Lilire.
Ugyanakkor szerencse, hogy nem adható. Elmeroggyant idióta az olyan nő, aki elnevezné az elméletileg szeretett gyermekét egy démonról, akihez pont halott csecsemőket lehet kötni.
14/21 anonim válasza:
Nagyon rossz, akárcsak a sima Lili
15/21 anonim válasza:
A volt lakótársam hatalmas Supernatural fan volt, ő akarta Lilithnek nevezni a gyerekét, de hálistennek nem tette meg.
16/21 anonim válasza:
Lili se tetszik, a Lilit meg egyenesen rettenetes
17/21 1112 válasza:
hogy elírták a Lili-t. Tévedésből. Valaki vagy rosszul diktálta be, vagy elírta, akinek bediktálták.
(Lili=>) Lilit => Lilietta => LILINETTA (/LILINELLA)
18/21 1112 válasza:
*Linett az pl lehet, hogy mégmenőbb. Nekem az pl nagyon-nagyon tetszik.
19/21 1112 válasza:
*/Lionetta,lehet méginkább pl Leonetta:)
20/21 anonim válasza:
Igy hívták az első démont...
Bár az Lilith.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!