Hogyan reagálnátok arra, ha vendégségben pelenkáznátok a babát, és a házigazda panaszkodna, hogy büdös van?
gyerekem nem hal bele ha a szent kis feneke 1-2 órát kakiban van.
Szívesen veszek neked pelenkát, hogy kipróbáld. 1-2 óra alatt véresre tudja marni a fenekét a kaki
Szerintem szituáció függő. Egy megjegyzés nem a világ, lehet ez olyan szitu, ahol eleresztek rá egy mosolyt egy bocsival, a másik fél is vigyorog egyet és el van intézve. Meg lehet ez olyan helyzet is, ami tényleg kellemetlen, de nem tudom. Ilyenbe még sosem kerültem, valahogy minden ember érti a környezetemben, hogy a kaki büdös és oké, hogy ő elintézi a budiban, az én gyerekem még nem tudja...
Egyébként nekem is az tűnt fel, hogy valaki inkább 2 órán keresztül nem pelenkázna, de bakker. Komolyan nem érzed azt sem, hogy a gyereked bekakilt? Mert a gyerekek zöme húzza maga után a szag csíkot ilyenkor konkrétan, akkor meg az a gázabb, ha 2 órán keresztül van kakiszag, vagy az, ha 3,5 percig szellőztetéssel együtt?
Teljesen egyértelmű, hogy ez a kérdés is csak azért lett kiírva, hogy néhányan egymásnak essenek.
Bár a legtöbben normálisan válaszoltak, azért akadt egy provokatőr, neki sikerült egy kisebb perpatvart kirobbantania. Vagy talán ő a kérdező volt, a másodnickjével? Nem csodálkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!