Hogyan reagálnátok arra, ha vendégségben pelenkáznátok a babát, és a házigazda panaszkodna, hogy büdös van?
12es, nem talált, 2 éves. És igen, megvannak a bevált krémeink, egyszer volt piros a feneke.
És lehet meglep, de én nem várom el hogy mindenki körülöttem és a gyerekem körül ugráljon, mivel ő érkezett később, én meg vagyok annyira értelmes, hogy egyedül is életben tudom tartani, nem várom, hogy bárki alárendelje magát nekünk. Volt viszont pár ilyen ősanya ismerősöm mint te, akik nem értették miért nem keresi senki a társaságukat.
És lehet meglep, anya, és a mamám vidéken nőtt fel, de ott se figyelt senki a más gyerekére. Pont mesélték, hogy a szomszéd gyerekét elütötte a lajtos kocsi mert kiszaladt elé, meg is halt. A te gyereked, a te felelősséged.
12 nem azért és nem is értek egyet a válaszolóval, de lányomnak is kb egyszer pirosodott be, amikor új pelenkát próbáltam. Nem minden gyereknek érzékeny a bőre. Ja és 9 éves.
Amúgy kérdezni kell hol lehet pelenkázni és siszkréten megoldani, ha így is panaszkodott akk elkell menni és ennyi.
Nem csapom ki a gyerek koszos pelenkajat sehova, nem tudom ezt te hol olvastad, kedves 17-es.
Vendégségben az ember egyertelmu, hogy megkerdezi, hogy hol pelenkazhatja át a gyereket, ha szükséges és nem az asztal közepén cserel neki pelenkát, ez csak egy neandervolgyinek nem egyértelmű, gondoltam ezt le sem kell írni. Viszont nem hagyom a gyereket órákig a kakás pelenkaban, az is egyértelmű. És amíg kicsi volt és bekakilt éjjel, atpelenkaztam igen, ebben nem tudom mi akkora dolog. Mondjuk az én gyerekem nem is kakilt bele félóránként, de biztos igazad van.
Nem, nem vagyok az a fajta anya, nem járok olyan helyre, ahol nem tudom tisztába menni nyugodtan (pelenkázóhelyiség), vagy megszoptatni. Soha nem cserélnék neki nyilvánosan pelenkát vagy szoptatnám. 10 hónapos, eddig ilyen helyzet sosem volt. Csak úgy indultunk el vele, hogy kocsiban meg lehetett félreállva, a sötétített üveg mellett oldani mindkettőt.
Bevásárlóközpontba nem is jártam vele, de tudtommal ott meg alap a pelenkázós női mosdó.
Ettől függetlenül pl. anyáméknál kakilt már be, szobában pelenkáztam pelenkázólapon, és szellőztettünk. Minket is ott tett anyánk annak idején tisztába. Vendégségben másnál félrevonulnánk, kiszellőztetnék. Ha meg a házigazdát ez is zavarná, akkor azonnal távoznék, még az autóban tisztába tenném, és tényleg nem mennénk oda többször. De akkor sem hagynám 1-2 órát kakában, senki kedvéért.
Eleve nem garázdálkodok más otthonában, mindig megkérdezem, hol lehet tisztába tenni a gyereket. Tehát esetemben csak ez után jöhetne a megjegyzés, hogy a mutatott helyet használtam.
Ezért visszakérdeznék egyenesen, hogy akkor miért hív kisbabás vendéget? (Ugyanis hívatlanul mászkálok máshoz gyerekestül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!