Tisztába tevések után kell szellőztetni? Ti szoktatok?
Figyelt kérdés
A múltkor írt itt valaki olyat, hogy ő minden pelenkázás után szellőztet.
De miért kell?
A pisis pelenka nem büdös, a kakisat meg amint megérezzük rögtön cseréljük és kidobjuk.
Baj, ha mi nem szellőztetünk a pelenkázások után?
Ti szoktatok szellőztetni miután tisztába tettétek a babát? Nekünk eszünkbe sem jut.
2023. dec. 25. 11:52
11/16 anonim válasza:
Eleve sokat szelloztetek, napi 3-4 szer, de nem pont pelenkazas utan.
13/16 anonim válasza:
Én a szobát, ahol alszunk a babával, mindennap szellőztetem, általában lefekvés előtt nem sokkal. Ahol a pelenkazas történik, ott kétnaponta. A kakis pelusokat én mindig kidobom a házon kívüli nagy kukába, igaz, csak kétnaponta egyszer szokott kakálni a kisfiam. A fedeles pelenkakukába csak a pisis pelusokat teszem, így kb kétnaponta telik meg. Nincs büdös nálunk :)
14/16 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva? :D Valakinek ekkora probléma, hogy nem sima fedeles kukába dobom a használt pelust, hanem direkt erre a célra kifejlesztett zárható zsákos kukába? 🤣😅
15/16 anonim válasza:
#14 én sima fedeles kukába dobom és én is le lettem. Pedig a kérdésre válaszoltam, nem értem miért “nem hasznos”.😃 Néhányan itt élik ki magukat😂
16/16 anonim válasza:
#2 vagyok, amióta olvastam ezt a kérdést, azóta rászoktam, pedig eddig nem tettem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!